2016. augusztus 31., szerda

Az új trend a sellőcomb

   Új trend hódít az amerikai fiatal lányok körében. Korábban a thig gap kampány keretében arra ösztökélték a lányokat, hogy addig fogyókúrázzanak, míg a combjaik már nem érnek össze, így egy rés keletkezik közöttük.
Ez véleményem szerint egy óriási butaság. Főleg azért, mert a trend nem veszi figyelembe az egyének genetikai tulajdonságait. Lehet, hogy van aki 2-3 kiló ledobásával játékos könnyedséggel eléri a kívánt eredményt, de van aki bármennyit fogy nem ér célt. Ugyanis a súlynak ehhez igen kevés köze van. A csontszerkezet az, ami meghatározza, hogy lehet e lyuk a combjaink között vagy sem. Pontosabban a  medenceöv alakja és a csípőcsontok közötti távolság. A nők többségének pedig bizony keskeny a csípője, így akkor is lehetetlen elérni számukra az össze nem érő combokat, ha alig van zsír rajtuk. Éppen ezért teljesen őrültség eszeveszett fogyókúrába kezdeni.

  Most viszont fordult a kocka. Viszlát combok közötti rés, helló összeérő combok!
A #Mermaidthighs vagyis a sellőcomb nemrég indult hódító útjára és arra ösztönöz mindenkit, hogy úgy fogadja el a testét, ahogy van és ne bocsátkozzon értelmetlen fogyókúrába mindenféle tiszavirág-életű hóbortok miatt.

  Az Instagramra már több ezer fotó került fel ezzel a hashtaggel. Szemezgettem is párat a szerintem legjobbakból.

    Hazánkban szerencsére nem annyira elterjedtek ezek testhóbortok, mint a tengerentúlon. Én őszintén kimondom, hogy hülyének tartom azt, aki mindenféle buta trendek miatt évente vagy ne adj isten havonta változtatja a testsúlyát. Fel kellene fogni, hogy a testünk nem egy ruha, amit kedvünk szerint variálhatunk, alakíthatunk, elvehetünk vagy hozzátehetünk. A testünk olyan amilyen. Meg kell próbálni kihozni belőle a legjobbat, de csakis ésszerű határokon belül. Máskülönben óriási károkat okozhatunk benne....   Ti mit szóltok sellőcomhoz? Tetszik, nem tetszik? Netán ti is sellők vagytok?