Ugrás a fő tartalomra

Így hordd az aszimmetrikus szoknyát!

   Biztos vagyok benne, hogy neked is akad a szekrényedben legalább egy a tavalyi év nagy slágeréből, az elől rövidebb hátul hosszabb aszimmetrikus szoknyából.
Ezeket a darabokat idén már nem mindenki viseli szívesen, de ha belevisztek egy kis kreativitást, akkor nem kell megválnotok tőle.

Legújabb videómban 7 variációt mutatok nektek arra, hogyan hordhatjátok még ezeket a szoknyákat.

   Az első variáció nekem nagyon egyiptomi hatást kelt. Kényelmes és mégis csinos viselet, ráadásul lapos talpúval is jól mutat. Fogjuk meg hozzá a szoknya két szélét és elől- középre vezetve kössünk rá két csomót. Ezek lehetnek lazábbak és szorosabbak is, attól függ, hogy mennyire akarjátok, hogy az anyag hátul ráfeszüljön a popsira.


   A második variáció abszolút elegáns. Ugyanott kell megfogni hozzá a szoknyát, mint az előzőnél a két véget viszont most bedugjuk a szoknya derekába az ellentétes oldalon.


   Nekem személy szerint a harmadik a kedvencem, ami tulajdonképpen egy bő nadrág. Ehhez mindösszesen át kell húzni a szoknya hátulját a lábunk között és a végét bedugni a szoknya derekába. Minél szorosabban húzzuk át, annál szűkebb a keletkezett nadrág szára.
Ezt a viseletet leginkább magassarkúhoz ajánlom.


   A negyedik változat nekem kicsit strandos hatású. A szoknya két szélét megtekerjük és az egyik oldalon két csomóval rögzítjük.


   Az ötödik egy másik nagy kedvencem. Ez a legcsajosabb az összes közül. Most is oldalt fogjuk meg a szoknyát, de nem egészen az alján. Az összecsippentett részeket hátravezetjük és popsinál kötünk rá két csomót. A csomók miatt keletkezett ráncoktól teljesen pávás lett! Imádom!


   A hatodik változat szerintem simán viselhető alkalomra. Ugyanott kell hozzá megfogni a szoknyát, mint az előzőnél, majd előrevezetni és jöhet a dupla csomó.


   Az utolsó variációnál ismét  oldalt és egész lent fogjuk meg a széleket, majd keresztben, de nagyon közel egymáshoz dugjuk be őket a derékrészbe. Így kétoldalt olyan kis redőket kapunk amik zsebek hatását keltik.
   Remélem tetszettek a tippjeim és találtok köztük olyat, amit meg is fogtok valósítani,
Viszont a videóból kimaradt egy +1 tipp, ami szerintem a legdögösebb mind közül. Ezt hamarosan a facebook oldalon fogom megmutatni nektek. Legyetek résen!


Egyébként ezek közül melyik a kedvencetek?


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e