2016. augusztus 1., hétfő

Így hordd az aszimmetrikus szoknyát!

   Biztos vagyok benne, hogy neked is akad a szekrényedben legalább egy a tavalyi év nagy slágeréből, az elől rövidebb hátul hosszabb aszimmetrikus szoknyából.
Ezeket a darabokat idén már nem mindenki viseli szívesen, de ha belevisztek egy kis kreativitást, akkor nem kell megválnotok tőle.

Legújabb videómban 7 variációt mutatok nektek arra, hogyan hordhatjátok még ezeket a szoknyákat.

   Az első variáció nekem nagyon egyiptomi hatást kelt. Kényelmes és mégis csinos viselet, ráadásul lapos talpúval is jól mutat. Fogjuk meg hozzá a szoknya két szélét és elől- középre vezetve kössünk rá két csomót. Ezek lehetnek lazábbak és szorosabbak is, attól függ, hogy mennyire akarjátok, hogy az anyag hátul ráfeszüljön a popsira.


   A második variáció abszolút elegáns. Ugyanott kell megfogni hozzá a szoknyát, mint az előzőnél a két véget viszont most bedugjuk a szoknya derekába az ellentétes oldalon.


   Nekem személy szerint a harmadik a kedvencem, ami tulajdonképpen egy bő nadrág. Ehhez mindösszesen át kell húzni a szoknya hátulját a lábunk között és a végét bedugni a szoknya derekába. Minél szorosabban húzzuk át, annál szűkebb a keletkezett nadrág szára.
Ezt a viseletet leginkább magassarkúhoz ajánlom.


   A negyedik változat nekem kicsit strandos hatású. A szoknya két szélét megtekerjük és az egyik oldalon két csomóval rögzítjük.


   Az ötödik egy másik nagy kedvencem. Ez a legcsajosabb az összes közül. Most is oldalt fogjuk meg a szoknyát, de nem egészen az alján. Az összecsippentett részeket hátravezetjük és popsinál kötünk rá két csomót. A csomók miatt keletkezett ráncoktól teljesen pávás lett! Imádom!


   A hatodik változat szerintem simán viselhető alkalomra. Ugyanott kell hozzá megfogni a szoknyát, mint az előzőnél, majd előrevezetni és jöhet a dupla csomó.


   Az utolsó variációnál ismét  oldalt és egész lent fogjuk meg a széleket, majd keresztben, de nagyon közel egymáshoz dugjuk be őket a derékrészbe. Így kétoldalt olyan kis redőket kapunk amik zsebek hatását keltik.
   Remélem tetszettek a tippjeim és találtok köztük olyat, amit meg is fogtok valósítani,
Viszont a videóból kimaradt egy +1 tipp, ami szerintem a legdögösebb mind közül. Ezt hamarosan a facebook oldalon fogom megmutatni nektek. Legyetek résen!


Egyébként ezek közül melyik a kedvencetek?