2016. augusztus 18., csütörtök

4 álomóra, amiért minden nő megőrülne

   DKNY, Calvin Klein, Michael Kors, Marc Jacobs. Csak néhány név amiknek említésétől nekünk nőknek azonnal felmegy a pulzusunk. Nevek amik összeforrtak a divattal, az eleganciával és a kifinomultsággal. És mi még bennük a közös? Az, hogy mindannyian gyártanak órákat is.

   Emlékszem, általános iskolás koromban mindenki hordott órát. Szilikonszíjas, mindenfélét mutató stopperes vagy digitális kijelzős órákat. Akkor még a mobilok nem nyertek ekkora teret az életünkben, így a modern és a klasszikus kényelmesen megfért egymás mellett.

   Aztán jöttek az újabb telefonok, csilli-villi designnal , mindenféle új tudással és szépen lassan kiszorították régi barátunkat, az órát az életünkből.
Ha megkérdezted valakitől, hogy mennyi az idő, ő csak lezseren előkapta a széthajtós mobilját  és rávágta: "fél 3".Később a dolgok még tovább "fajultak" , a mobilok már nem csak az órát szorították ki, hanem a fényképezőt, a GPS-t és a bevásárlólistás kis cetliket is. Szinte már helyettünk gondolkodnak, így nekünk semmi dolgunk sem marad.


   De úgy látom az utóbbi egy évben ismét beindult a változás. Úgy, ahogy a kiránduló családoknál egyre többször látni telefon és kompakt gépek helyett rendes, komoly fényképezőt, úgy egyre több emberen figyelhető meg a karóra. Sőt, az óra egyfajta státusszimbólummá nőtte ki magát és fashion fotóknak is egyre népszerűbb kiegészítője kezd lenni.  Nem csoda hát ha ezek a nagy márkák sem akarnak kimaradni ebből az újra virágzó üzletágból.

Mai bejegyzésemben össze is szedtem nektek pár szépséget a www.prokarorak.hu webshopból amitől tutira a ti szívetek is hevesebben ver majd.


1. CALVIN KLEIN K5E51TK2

   Az unisex órák királya, a sportos outfitek tökéletes megkoronázója. Ez az óra annyira gyönyörű, hogy álmodni sem lehetne szebbet. Pedig én aztán nem vagyok túl sportos fazon, de ezért a modellért teljesen oda vagyok. Több színben is lehet kapni, feketében, zöldben, kékben, ám szerintem a fehér az igazán lélegzetelállító.2. FOSSIL AM4556

   Nem tudom kihagyni a listából a saját órám tesóját sem, mert rám ez a sötétkék számlap pont ugyanakkora hatással van, mint a türkiz és szerintem hasonlóan beleszeret majd minden kék imádó társam is. Ez szín megragadja a tekintetet és nem ereszti.
Ugye milyen gyönyörű?


3. MICHAEL KORS MK6313

   Szóval fel a kezekkel, ki szeretne egy nagy MK logós szupernőcis karórával villogni a csuklóján?
Mindenki? Akkor nincs több kérdésem..... 


4. DKNY NY2414

   Vékony, kecses és gyönyörű, akár egy ékszer. Ez a DKNY stílus.  Nagyon nem lehet mit hozzáfűzni, hiszen a látvány és a színek kellemes harmóniája magáért beszél.


   Nektek melyik a kedvencetek?