Ugrás a fő tartalomra

4 álomóra, amiért minden nő megőrülne

   DKNY, Calvin Klein, Michael Kors, Marc Jacobs. Csak néhány név amiknek említésétől nekünk nőknek azonnal felmegy a pulzusunk. Nevek amik összeforrtak a divattal, az eleganciával és a kifinomultsággal. És mi még bennük a közös? Az, hogy mindannyian gyártanak órákat is.

   Emlékszem, általános iskolás koromban mindenki hordott órát. Szilikonszíjas, mindenfélét mutató stopperes vagy digitális kijelzős órákat. Akkor még a mobilok nem nyertek ekkora teret az életünkben, így a modern és a klasszikus kényelmesen megfért egymás mellett.

   Aztán jöttek az újabb telefonok, csilli-villi designnal , mindenféle új tudással és szépen lassan kiszorították régi barátunkat, az órát az életünkből.
Ha megkérdezted valakitől, hogy mennyi az idő, ő csak lezseren előkapta a széthajtós mobilját  és rávágta: "fél 3".Később a dolgok még tovább "fajultak" , a mobilok már nem csak az órát szorították ki, hanem a fényképezőt, a GPS-t és a bevásárlólistás kis cetliket is. Szinte már helyettünk gondolkodnak, így nekünk semmi dolgunk sem marad.


   De úgy látom az utóbbi egy évben ismét beindult a változás. Úgy, ahogy a kiránduló családoknál egyre többször látni telefon és kompakt gépek helyett rendes, komoly fényképezőt, úgy egyre több emberen figyelhető meg a karóra. Sőt, az óra egyfajta státusszimbólummá nőtte ki magát és fashion fotóknak is egyre népszerűbb kiegészítője kezd lenni.  Nem csoda hát ha ezek a nagy márkák sem akarnak kimaradni ebből az újra virágzó üzletágból.

Mai bejegyzésemben össze is szedtem nektek pár szépséget a www.prokarorak.hu webshopból amitől tutira a ti szívetek is hevesebben ver majd.


1. CALVIN KLEIN K5E51TK2

   Az unisex órák királya, a sportos outfitek tökéletes megkoronázója. Ez az óra annyira gyönyörű, hogy álmodni sem lehetne szebbet. Pedig én aztán nem vagyok túl sportos fazon, de ezért a modellért teljesen oda vagyok. Több színben is lehet kapni, feketében, zöldben, kékben, ám szerintem a fehér az igazán lélegzetelállító.2. FOSSIL AM4556

   Nem tudom kihagyni a listából a saját órám tesóját sem, mert rám ez a sötétkék számlap pont ugyanakkora hatással van, mint a türkiz és szerintem hasonlóan beleszeret majd minden kék imádó társam is. Ez szín megragadja a tekintetet és nem ereszti.
Ugye milyen gyönyörű?


3. MICHAEL KORS MK6313

   Szóval fel a kezekkel, ki szeretne egy nagy MK logós szupernőcis karórával villogni a csuklóján?
Mindenki? Akkor nincs több kérdésem..... 


4. DKNY NY2414

   Vékony, kecses és gyönyörű, akár egy ékszer. Ez a DKNY stílus.  Nagyon nem lehet mit hozzáfűzni, hiszen a látvány és a színek kellemes harmóniája magáért beszél.


   Nektek melyik a kedvencetek?Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü