2016. augusztus 22., hétfő

Függőségeim :)

   Mint minden nő én is nagyon szeretek vásárolni. Ruhákat, sminket, lakásdekort, bármit. Ezek közül a legtöbbet kordában tudom tartani, de akadnak olyanok amikről semmilyen körülmények között sem tudok lemondani. Ezeket szedtem ma listába.


   Illatos gyertyák

Mindig mondtam, hogy nekem aztán könnyű ajándékot venni. Elég egy szép illatgyertya és már meg is van a boldogságom. Ezen függőségem főleg a hidegebb hónapokban szabadul el nagyon, amikor amúgy is hangulatosabb gyertyázni. Főleg a keleties, a sütis, a fahéjas és a levendulás illatúakat imádom, a virágossal és a vaníliással viszont ki lehet kergetni a világból. Azok nem túl erősek és a legtöbb baromi szintetikusnak hat számomra.

   Bögrék

Nemrégiben a párom azt a szabályt vezette be, hogy csak akkor vehetek másik bögrét, ha előtte megszabadulok egy már meglévőtől. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam a bögregyűjtő szenvedélyemről.
De én azért kihasználom, hogy fogalmam sincs arról, hogy pontosan hány és milyen bögre van a birtokunkban, így mindig be tudok csempészni egy újabb darabot a szekrénybe.
Nem tehetek róla, de egyszerűen nem tudok ellenállni nekik. Mindig felfedezek valami új formát, mintát vagy feliratot ami nagyon szép vagy nagyon csajos és akkor azt azonnal meg kell vennem.


   Levendula

Ha régen olvastok, akkor gondolom ezzel a ponttal nem okozok nektek nagy meglepetést. Nagyon sokszor emlegettem már, hogy mennyire szeretem ezt a virágot, így nekem bármit el lehet adni amiben van egy kis levendula. Csokit, szörpöt, szappant,teát,  kozmetikumot, levendulamintás ágyneműt, párnát, lábtörlőt, bármit.


   Füzetek

Én vagyok az az ember, akinek mindenre van egy füzete. Az ötleteknek, csak úgy irkálásra, az időbeosztásomnak, a rajzaimnak, a gondolataimnak, az emlékeimnek........
Nálam mindig elfér egy plusz füzet. Főleg ha elképesztően cuki a mintája vagy a mérete.


   Minden ami árban érzelmi határ alatt van

Ez nálam 1000 forint. Ha ez alatt találok akciósan ruhát, lakásdekort, kiegészítőt vagy bármilyen szépséget, azt egyszerűen képtelen vagyok otthagyni. Sokszor még akkor is megveszem, ha tudom, hogy nincs is szükségem rá.


   Puha papucs, szobacsizi, zsenília zokni

Külön fiókom van a puha papucsoknak és a szobacsiziknek és egy másik a legkülönbözőbb mintákkal és színekben pompázó zsenília zokniknak.
Nagyon fázós a lábam, sokszor akkor is zokniban vagyok bent, ha kint 30 fok van. Gondolom ebből ered a mániám is, hogy megveszek mindent ami melegen tarthatja a folyton lefagyó kis talpaimat.
Meg valahogy télen belebújni egy szép és puha papucsba nekem olyan kellemes és otthonos érzést ad.
  Nektek mi kerülne fel a listára?