Ugrás a fő tartalomra

Sminkek kék szemhez

    A kék, kékeszöld és kékesszürke szemű lányok sok férfit megigéztek már ragyogó tekintetükkel. Ehhez a szemszínhez az emberek mindig egzotikus hangulatot társítanak (emlékezz csak a Bounty reklámra)   Kiemelni viszonylag egyszerű, főleg a natúr és a földszínek illenek a legjobban hozzá.   Nappalra válaszd a világosszürkét, a pezsgőszínt, a fehéret, a pasztellrózsaszínt vagy valamilyen meleg barnás árnyalatot.

    Estére pedig előveheted ezek erősebb változatát, pl.: pinket, a kakaó barnát, vagy egy sötétebb szürkét. A fehér viszont esti alkalmakra is maradhat, főleg ha más, erőteljes színekkel kombinálod. Az ezüst pedig zseniális választás egy bulizós éjszakához vagy egy különleges alkalomhoz.
    Ahogy a barna szemnél a barnáról,  itt is lebeszélnék mindenkit a kék használatáról, maximum a nagyon fehérbe hajló türkiz vagy az óceán kék az, ami még ellátja a szemkiemelés feladatát, természetesen feketével keretezve, hogy a smink és a szemed színe ne olvadjon nagyon össze.
    Érdemes beszerezned egy barna palettát, mert ezen szín árnyalatai közül szinte mind jól áll egy kék szempárhoz. Nekem is van egy és imádom, mert nagyon gyakran tudom használni. Megtalálom benne a finom árnyalatokat hétköznapra és az erőseket esti programokhoz.


    A másik fontos szín, aminek szintén minden árnyalata használható az a lila. Legyen az üde pasztell vagy vad és sötét.


    Extra alkalmakra a leopárdos smink tuti választás egy kék szemű nőnek.


   De a nagy klasszikus füstös sminkről és az egyszerű tusvonalról se feledkezzünk meg!
   A celebek közül ezt a tábort erősíti Mary Kate & Ashley Olsen és Paris Hilton

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e