2014. augusztus 6., szerda

Sminkek kék szemhez

    A kék, kékeszöld és kékesszürke szemű lányok sok férfit megigéztek már ragyogó tekintetükkel. Ehhez a szemszínhez az emberek mindig egzotikus hangulatot társítanak (emlékezz csak a Bounty reklámra)   Kiemelni viszonylag egyszerű, főleg a natúr és a földszínek illenek a legjobban hozzá.   Nappalra válaszd a világosszürkét, a pezsgőszínt, a fehéret, a pasztellrózsaszínt vagy valamilyen meleg barnás árnyalatot.

    Estére pedig előveheted ezek erősebb változatát, pl.: pinket, a kakaó barnát, vagy egy sötétebb szürkét. A fehér viszont esti alkalmakra is maradhat, főleg ha más, erőteljes színekkel kombinálod. Az ezüst pedig zseniális választás egy bulizós éjszakához vagy egy különleges alkalomhoz.
    Ahogy a barna szemnél a barnáról,  itt is lebeszélnék mindenkit a kék használatáról, maximum a nagyon fehérbe hajló türkiz vagy az óceán kék az, ami még ellátja a szemkiemelés feladatát, természetesen feketével keretezve, hogy a smink és a szemed színe ne olvadjon nagyon össze.
    Érdemes beszerezned egy barna palettát, mert ezen szín árnyalatai közül szinte mind jól áll egy kék szempárhoz. Nekem is van egy és imádom, mert nagyon gyakran tudom használni. Megtalálom benne a finom árnyalatokat hétköznapra és az erőseket esti programokhoz.


    A másik fontos szín, aminek szintén minden árnyalata használható az a lila. Legyen az üde pasztell vagy vad és sötét.


    Extra alkalmakra a leopárdos smink tuti választás egy kék szemű nőnek.


   De a nagy klasszikus füstös sminkről és az egyszerű tusvonalról se feledkezzünk meg!
   A celebek közül ezt a tábort erősíti Mary Kate & Ashley Olsen és Paris Hilton