2014. augusztus 17., vasárnap

Őszi parfüm premierek II.

   Az előző bejegyzésben  már bemutattam hármat az újdonságok közül. Nézzük mi van még hátra!

Avon- Spotlight

Az illat a lélegzetelállító csillogás és az érzéki magabiztosság érzését kölcsönzi nekünk. Az illat arca Courteney Cox, aki díjnyertes színésznő, feleség és anya. Kiváló példa mindazoknak a nőknek, akik mindennapi életük reflektorfényében szeretnének ragyogni. Courteney szerint ez az illat mindenkiből előcsalogatja a mélyen rejtőző sztárt.
Fő jegye a fagyott bergamott, ami kellemesen keveredik a frissen szedett frézia és a mimóza virágos aromájával. Végül a  krémes vanília és az érzéki kasmírfa teszi teljessé a kompozíciót.
Az orientális- friss illatkategóriába tartozik.
Az ára egészen megfizethető, az 50ml-es kiszerelés 5499ft-ba kerül.

kép forrása: http://divat.hu


Avon- In Bloom by Reese Witherspoon

A következő ismét egy Avonos illat, az egyik kedvenc színésznőm nevével fémjelezve. Ez a ragyogó, egyedi és magabiztos, sokoldalú nő illata.
A keleties- fás kategóriába tartozik.
Illatjegyeit főleg nőies virágok alkotják, mint a barackos tealevelek,fehér tea, mimóza, gardénia, magnólia és a jázmin. Alapillatában pedig a kasmír, a nyárfa és az ámbra keveredik.
Ára kicsit borsosabb az előzőnél, az 50ml-es kiszerelés 7500 ft-ért rendelhető meg.

kép forrása: http://www.avon.es


Cacharel-Scarlett

Már az üvege is egyedi kifinomultságról árulkodik és nagy ellentétben áll a benne rejlő illattal. Az alkotók ezzel az ártatlan külső és az erős ragyogó belső kettősségét akarták érzékeltetni.
Az édes- virágos illatkategóriába tartozik. A jázmin, narancsfavirág és a loncvirág kellemes illatát megédesíti a szontálfa, provence-i méz és körte harmómikus keveredése.
Az 50ml-es kiszerelés 10090ft-ba kerül.
Ezeken kívül még számtalan egyéb parfüm premierje is most van, de a hely szűke miatt nem áll módomban mindet sorra venni, de Giorgio Armani, a Lancome, az Estée Lauder és a Bvlgari is előrukkolt új illatokkal az őszi hónapokra.
Szóval irány a legközelebbi drogéria, hogy megtaláljátok, hogy melyik újdonság jön be a legjobban nektek!