Ugrás a fő tartalomra

Őszi parfüm premierek II.

   Az előző bejegyzésben  már bemutattam hármat az újdonságok közül. Nézzük mi van még hátra!

Avon- Spotlight

Az illat a lélegzetelállító csillogás és az érzéki magabiztosság érzését kölcsönzi nekünk. Az illat arca Courteney Cox, aki díjnyertes színésznő, feleség és anya. Kiváló példa mindazoknak a nőknek, akik mindennapi életük reflektorfényében szeretnének ragyogni. Courteney szerint ez az illat mindenkiből előcsalogatja a mélyen rejtőző sztárt.
Fő jegye a fagyott bergamott, ami kellemesen keveredik a frissen szedett frézia és a mimóza virágos aromájával. Végül a  krémes vanília és az érzéki kasmírfa teszi teljessé a kompozíciót.
Az orientális- friss illatkategóriába tartozik.
Az ára egészen megfizethető, az 50ml-es kiszerelés 5499ft-ba kerül.

kép forrása: http://divat.hu


Avon- In Bloom by Reese Witherspoon

A következő ismét egy Avonos illat, az egyik kedvenc színésznőm nevével fémjelezve. Ez a ragyogó, egyedi és magabiztos, sokoldalú nő illata.
A keleties- fás kategóriába tartozik.
Illatjegyeit főleg nőies virágok alkotják, mint a barackos tealevelek,fehér tea, mimóza, gardénia, magnólia és a jázmin. Alapillatában pedig a kasmír, a nyárfa és az ámbra keveredik.
Ára kicsit borsosabb az előzőnél, az 50ml-es kiszerelés 7500 ft-ért rendelhető meg.

kép forrása: http://www.avon.es


Cacharel-Scarlett

Már az üvege is egyedi kifinomultságról árulkodik és nagy ellentétben áll a benne rejlő illattal. Az alkotók ezzel az ártatlan külső és az erős ragyogó belső kettősségét akarták érzékeltetni.
Az édes- virágos illatkategóriába tartozik. A jázmin, narancsfavirág és a loncvirág kellemes illatát megédesíti a szontálfa, provence-i méz és körte harmómikus keveredése.
Az 50ml-es kiszerelés 10090ft-ba kerül.
Ezeken kívül még számtalan egyéb parfüm premierje is most van, de a hely szűke miatt nem áll módomban mindet sorra venni, de Giorgio Armani, a Lancome, az Estée Lauder és a Bvlgari is előrukkolt új illatokkal az őszi hónapokra.
Szóval irány a legközelebbi drogéria, hogy megtaláljátok, hogy melyik újdonság jön be a legjobban nektek!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,