2014. augusztus 25., hétfő

Készüljünk az őszre!

    Menthetetlenül közeledik az ősz, amit egyre jobban érzünk a reggeli és esti kellemetlenül hűvös levegőben. Lassan előkerülnek a pulcsik és a vékonyabb, átmeneti dzsekik, a fürdőruhák pedig a szekrény mélyére vándorolnak, hogy ott várják ki a következő strandszezon elérkeztét.
   Ettől függetlenül az ősz nem egy szomorú évszak. Számos lehetőség rejlik benne, ha figyelmesek vagyunk.
Az elkövetkezendő időszakban ezt szeretném nektek megmutatni. Rengeteg programötlettel, ínycsiklandó receptekkel és sok-sok vidámságot hozó tippel készülök a hűvösebb évszakra.    Én, a magam részéről óriási lakásfelújítással és festéssel készülök az őszre. Az agresszívebb narancssárga színt a hálószobában lecseréltem egy kellemes, harmóniát hozó zöldre. Ebben nagy szerepe volt a most olvasott Louis L. Hay könyvnek, ami után átértékeltem az életem és úgy döntöttem, hogy első lépésként szükségem van egy nagy rendrakásra a lelkemben és a környezetemben  is.
A rendrakás hasznosnak bizonyult, hiszen a szekrények mélyéről rengeteg kincs került elő,amiknek iszonyatosan örültem. Rengeteg társasjáték és egy cuki kis fondü készlet is napvilágra került. Ezek mind, mind feldobhatják majd a hűvösebb estéket.
    De akadt ám rengeteg kacat is, amitől ideje volt megválni. Összességében a 2-3 naposnak gondolt felfordulásból 7 nap reggeltől estig tartó komoly munka lett, melyek után hulla fáradtan zuhantam be esténként az ágyba.
E miatt kaptatok a bejegyzéseimből a múlt héten ilyen keveset. De most, hogy mindent sikerült befejezni gőzerővel vetem bele magam ismét a blogolásba.

   A kötőtűket is elővettem és beszereztem hozzá pár gyönyörű fonalat, hogy még a nagy hidegek beköszöntése előtt elkészüljek a puha, meleg  sapkákkal, sálakkal és egyéb kiegészítőkkel. Ezekről készül majd bejegyzés is, hiszen a kötés jó időtöltés, ami kikapcsolja az agyat és egyedi kiegészítőkre tehetünk szert általa.    A továbbiakban pedig igyekszem majd személyesebb hangvételű írásokkal is megfűszerezni a blogot, mert sokan jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok ilyet is.