Ugrás a fő tartalomra

A nyár legrémesebb cipői

   Sokat írtam már a nyári trendekről, hogy mit viseljünk és mit ne, ám a lábbelikről még igen kevés szó esett.
Az alábbiakban összegyűjtöttem nektek azokat a szandálokat, amikért semmiképp se adj pénzt.


    A Bershka jelenleg a kedvenc márkám, mert isteni cuccaik vannak. Rendszeresen átvizsgálom az árukészletüket, ám a múltkor a sok szuper cucc között találtam egy rémeset is. A lapos, de magasított talpú szandálokat számos egyéb üzletben is megtalálod. Mindenhol próbálják ránk sózni, de ne essetek bele a csapdába. Ez a lábbeli ugyanis erősen nagyítja a lábad, legalább 3 számmal.  Még a kis lábúaknak sem áll jól. Mindenki számára kerülendő!

kép forrása: www.facebook.com/bershka

   A másik nagy cipőbakit is pár hete láttam feltűnni. A nagymamás egészségügyi papucsokra hasonlító darabok azért remélem amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan is fognak menni a divatból. Elhiszem, hogy kényelmesek, meg minden, de a kinézetük egyszerűen katasztrofális. Maximum otthon hordva elfogadható...

kép forrása: www.facebook.com/Birkenstock

   A plasztik hódító hadjáratáról már írtam nektek néhány hete, ám azt hiszem, hogy itt is érdemes megemlíteni az ezen anyagból készült papucsokat és szandálokat. Ezek a darabok bár nagyon hívogatóak lehetnek erős színeik és filléres áruk miatt, higiéniailag nem a legjobb választás. A lábunk nem tud benne szellőzni és hamar beleizzad, ami pedig remek táptalaja lehet rengeteg gombának és fertőzésnek. Mindenki számára kerülendő darab!   Az idén tűntek fel az ormótlan oszlop sarkok is, ami a legszebb cipőket is tramplivá változtatja. Szinte minden üzlet tele van ezekkel a rémségekkel, amiket csak az igazi Carrie Bradshaw utánzó, elvakult fashion mániások tudnak valamire értékelni. És ők hordják is boldogan.A valóságban viszont ezen sarkaknak köszönhetően lábaink is oszlopvastagnak fognak tűnni, szóval mindenkit lebeszélnék róla.
A tervezők közül szerencsére csak Giuseppe Zanotti kísérletezik vele.
   A gladiátorcipők évek óta nem akarnak kikopni a köztudatból. Összességében ezzel nincs is semmi gond, hiszen ki ne szeretne egy ókori istennő képében tetszelegni ezekkel a lábbelikkel.
Baj csak akkor van, ha a hosszú, de lapos talpú verzióra esik a választásod. Ez ugyanis legalább 50%-kal rövidebbnek mutatja a lábaidat és optikailag az egész tested összenyomja. Ha már gladiátor, akkor válaszd a sokkal kecsesebb és előnyösebb magassarkús változatot!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e