Ugrás a fő tartalomra

OUTFIT: Álom bunda bevetésen

     Mindegy, hogy milyen korosztályba vagy stílusba tartozunk a szívünk mélyén mindannyian vágyunk egy bundára. Ki hosszabbra, ki rövidebbre, ki szolidabbra, ki harsányabbra. 
Nekem már gyerekkoromban befészkelte magát a fejembe gondolat. Pontosan akkor, amikor magamra öltöttem Anyukám nagynénijének féltve őrzött fekete bundáját. Nehéz is volt és nekem teljesen a földig ért mégis imádtam, mert királynőnek éreztem benne magam. Sokszor vettük elő játék közben, mert szép is volt meg meleg is. Végül Maci Lacinak neveztük el a tesómmal. 

    Később, mikor felnőtt lettem és már megtehettem folyton keresgéltem azt a bundát ami a Maci Laci közelébe érhet, de nem sikerült a nyomára bukkannom. 
Aztán a Bonprix weboldalán szembe jött velem az igazi. Hosszú szőrű, csinos, megfizethető és a különleges színátmenetes hatás miatt nagyon extra. Úgy érzetem ez az amit évek óta keresek. 
   Annyira örültem neki, hogy miután megérkezett 2 napig nem raktam el a szekrénybe, hanem kint hagytam szem előtt és gyönyörködtem benne. Sajnos azonnal felavatni nem volt lehetőségem, mert azokban a napokban sokat esett az eső, de már maga a tudat, hogy itt van és az enyém, elég volt ahhoz, hogy vidámabbak legyenek a napjaim. Addig legalább volt időm agyalni azon, hogy mivel is hordhatnám.
Alapvetően, ha nézitek a képeim és az outfitjeim, akkor láthatjátok, hogy elég egyszerű a stílusom. Klasszikus szabású, letisztult ruhákat viselek többségében, de néha fel-felbukkan egy pár extra darab, amivel felturbózom a  gardróbom. Leginkább az számít nekem egy szettnél, hogy csinos legyek benne és nem feltétlenül az extra látványvilág vagy a szupertrendiség. 
Ebben a szettben is ezeket az elveket tartottam szem előtt. Mivel a bunda alapvetően eléggé erősíti a felsőtestet ezért érdemes szűkebb alsót választani hozzá, hogy ellensúlyozzuk ezt a hatást. Ez lehet egy szűk naci vagy esetleg egy csini ceruzaszoknya.


  A sál szintén egy érdekes kérdés. Szerintem mindegy milyen anyagból van nem igazán illik a bundához. De mivel a hideg napokon nem nagyon kellene szabadon hagyott nyakkal mászkálni, így a legelegánsabb megoldás a garbó. Ha pedig garbó, akkor kell hozzá egy szép nyaklánc is. 


  

   Szintén a felsőtest erősítése az oka annak, hogy a szakértők kis, kecses táskákat javasolnak a bundához.

   Aztán persze jöhet még pár ízléses ékszer, hiszen a bunda maga elképesztő luxus érzést áraszt, amit nem árt megtámogatni egy pár szép fülbevalóval és esetleg egy gyűrűvel.


    Bunda, nyaklánc: Bonprix

Garbó: Tezenis

Fülbevaló, gyűrű: Rossetti Bizsu

Táska: H&MNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e