2018. február 23., péntek

OUTFIT: Álom bunda bevetésen

     Mindegy, hogy milyen korosztályba vagy stílusba tartozunk a szívünk mélyén mindannyian vágyunk egy bundára. Ki hosszabbra, ki rövidebbre, ki szolidabbra, ki harsányabbra. 
Nekem már gyerekkoromban befészkelte magát a fejembe gondolat. Pontosan akkor, amikor magamra öltöttem Anyukám nagynénijének féltve őrzött fekete bundáját. Nehéz is volt és nekem teljesen a földig ért mégis imádtam, mert királynőnek éreztem benne magam. Sokszor vettük elő játék közben, mert szép is volt meg meleg is. Végül Maci Lacinak neveztük el a tesómmal. 

    Később, mikor felnőtt lettem és már megtehettem folyton keresgéltem azt a bundát ami a Maci Laci közelébe érhet, de nem sikerült a nyomára bukkannom. 
Aztán a Bonprix weboldalán szembe jött velem az igazi. Hosszú szőrű, csinos, megfizethető és a különleges színátmenetes hatás miatt nagyon extra. Úgy érzetem ez az amit évek óta keresek. 
   Annyira örültem neki, hogy miután megérkezett 2 napig nem raktam el a szekrénybe, hanem kint hagytam szem előtt és gyönyörködtem benne. Sajnos azonnal felavatni nem volt lehetőségem, mert azokban a napokban sokat esett az eső, de már maga a tudat, hogy itt van és az enyém, elég volt ahhoz, hogy vidámabbak legyenek a napjaim. Addig legalább volt időm agyalni azon, hogy mivel is hordhatnám.
Alapvetően, ha nézitek a képeim és az outfitjeim, akkor láthatjátok, hogy elég egyszerű a stílusom. Klasszikus szabású, letisztult ruhákat viselek többségében, de néha fel-felbukkan egy pár extra darab, amivel felturbózom a  gardróbom. Leginkább az számít nekem egy szettnél, hogy csinos legyek benne és nem feltétlenül az extra látványvilág vagy a szupertrendiség. 
Ebben a szettben is ezeket az elveket tartottam szem előtt. Mivel a bunda alapvetően eléggé erősíti a felsőtestet ezért érdemes szűkebb alsót választani hozzá, hogy ellensúlyozzuk ezt a hatást. Ez lehet egy szűk naci vagy esetleg egy csini ceruzaszoknya.


  A sál szintén egy érdekes kérdés. Szerintem mindegy milyen anyagból van nem igazán illik a bundához. De mivel a hideg napokon nem nagyon kellene szabadon hagyott nyakkal mászkálni, így a legelegánsabb megoldás a garbó. Ha pedig garbó, akkor kell hozzá egy szép nyaklánc is. 


  

   Szintén a felsőtest erősítése az oka annak, hogy a szakértők kis, kecses táskákat javasolnak a bundához.

   Aztán persze jöhet még pár ízléses ékszer, hiszen a bunda maga elképesztő luxus érzést áraszt, amit nem árt megtámogatni egy pár szép fülbevalóval és esetleg egy gyűrűvel.


    Bunda, nyaklánc: Bonprix

Garbó: Tezenis

Fülbevaló, gyűrű: Rossetti Bizsu

Táska: H&M