2017. január 30., hétfő

A 90-es évek nagy visszatérője!

   Ó azok a 90-es évek! Back Street Boys, cumis medálok, tetkónyakláncok, holdjárók. Én mindig jó szívvel emlékszem vissza ezekre az évekre. Ekkor voltam általános iskolás, ekkor kezdtem barátkozni a divattal és ennek érdekében hegyre-halomra vettem a Bravo magazinokat, hogy hozzájussak a bennük rejlő poszterekhez, divattippekhez és a hozzá csomagolt ajándékokhoz. Az emlékek olyan élénken élnek bennem, mintha csak pár hónappal ezelőtt történtek volna.

   Az elmúlt időszakban ismét elkezdtek visszatérni ennek a különleges évtizednek az ikonikus darabjai. Először a choker, aztán a kertész- és a trapéznadrág, most pedig az oldalt csíkos melegítőnaci is belépett a nagy visszatérők sorába.

   Rengeteg ismert személyen is láthattuk már ezt az igen megosztó ruhadarabot, többek között Kylie Jenner és Kim Kardashian is viselt már ilyen nacit a nagyközönség előtt.   Nekem a 90-es években nem volt ilyen nadrágom, mert nem igazán tetszett és azt hiszem idén sem fogok erre a darabra költeni, de aki szereti a sportos stílust vagy szeretne merész lenni (egy magassarkúval kombinálva elég trendi és meghökkentő hatást érhetünk el) annak érdemes beszerezni egyet.