2016. április 25., hétfő

Újabb 5 szuper sorozat

  Ha végeztetek már a korábbi hasonló poszt filmjeivel, akkor íme, itt a második adag!


   1. Szulejmán

Jó, jó tudom, a többségnek már a könyökén jön ki a Szulejmán, de higgyétek el, hogyha nem csak belepillantotok, hanem szántok rá egy kis időt és elmélyedtek benne, akkor biztosan megszeretitek. Náluk először Anyukám kezdte el nézni, aztán egy- két részt én is megnéztem vele és nagyon megtetszett. Persze azóta már rég lehagytam a tévét, mert ebben a csigatempóban amiben adják gyanítom, hogy még 10 év múlva se lesz vége.
Az alábbi Youtube csatorna segítségével Ti gyorsabban pörgethetitek a részeket. Igaz, hogy feliratosak, de engem például ez abszolút nem zavar.

https://www.youtube.com/channel/UCVpzo7W5l1puecvUQW3NREw   2.  Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

Az AXN csatornán futó rejtélyes, izgalmas, gondolkodós sorozatot tutira imádni fogjátok!
A főszereplő Annalise Keating, egy neves ügyvéd, aki a philadelphiai egyetem jogi karán professzori állásban is dolgozik.  Szemináriumán saját ügyeit elemzi a tanulókkal, amik igazán lázba hozzák a fiatalokat. Sőt, Annalise azzal is motiválja őket, hogy a legjobbakat beveszi a csapatába gyakornokként, ahol már minden élesben történik. De a csapat hamarosan egy rejtélyes ügybe keveredik.....
Nagyon szeretem az ilyen változatos, pörgős filmeket. Külön imádtam benne, hogy amikor már azt hittem, hogy sejtem, hogy ki keveri a háttérben a lapokat, ki a rossz, és ki a jó, akkor egy hirtelen fordulattal minden elméletem megdőlt és megint nem tudtam, hogy ki kivel van. Kezdhettem előröl a rejtély megoldását....
Igazi agymegmozgató sorozat.


   3. Az éjszaka királynője

A Szulejmánból jól ismert Meryem Uzerli új, minisorozata, ami teljesen más, mint a megszokott bugyuta szappanoperák.
A főszereplő Selin (Meryem Uzerli), aki török származású, ám egy ideje Franciaországban él, találkozik az üzleti tárgyalásra érkező Kartallal. A kapcsolatuk elég nehezen indul, de aztán gyorsan hatalmas szerelemmé válik. Kartalnak viszont haza kell utaznia, de megígéri Selinnek, hogy hamarosan visszatér hozzá. Ám nem minden úgy alakul, ahogy azt a szerelmesek eltervezték.....

Szerintem ez egy szuper kis sztori, ráadásul zseniálisan válogatták benne össze a szereplőket. Rám még a negatív hősök is nagy hatást gyakoroltak, mert mindegyik igazi erős egyéniség.
Az alábbi Youtube csatornán találjátok meg ezt a sorozatot, szintén feliratosan.

https://www.youtube.com/channel/UClx2VHXzRkZ3ay0ox-Q9rfA

   4. Kertvárosba száműzve

Ha igazi lazuláshoz vagy vasárnapi bambuláshoz való sorozatot kerestek, akkor ajánlom figyelmetekbe Tessa és George kalandjait, akik a betondzsungel New Yorkból a nyugis, ám kicsit fura kertvárosba költöznek.
Aranyos kis történet érdekes szereplőkkel tűzdelve. Rám egyébként sokszor inspirálóan hat az a fajta kertvárosi életmód amit a film bemutat. Na meg Dallas ruhái.... :D

   5.  Modern család

Szintén a vasárnapi, bambulós kategóriába tartozik és szerintem nagyon jókat lehet nevetni rajta. Sofia Vergara egyébként is a kedvenc színésznőim közé tartozik, elsőre csak miatta kezdtem el nézni a sorozatot, aztán szépen lassan megszerettem a többi szereplőt is.
Viszont csakis a Comedy Centralos szinkronnal szeretem, mert szerintem sokkal jobban áll Sofiának az az akcentusos beszédstílus amit ott kölcsönöznek neki.
  Ti mit néztek mostanában szívesen?