2016. április 20., szerda

Fürdőruhamustra 2016

   Hatalmas szerencsénkre a jó idő hamarabb beköszöntött, mint az vártuk volna. Lassan április vége van és már javában hordhatjuk a lengébb darabokat és a könnyű, tavaszi vászonnadrágokat.
A bikinialakért folytatott harcra is egyre jobban rákapcsolunk és ezzel párhuzamosan megnövekszik a blogon a "fürdőruha divat" kulcsszóra keresők száma.
Így gondoltam, most már időszerű lesz összeszedni ebből is az aktuális trendeket.
Elöljáróban annyit elárulhatok, hogy fantasztikus színekre, változatos formákra, új anyagokra és két új fazonra is számíthatunk.

De ne is húzzuk tovább az időt, hanem csapjunk bele!

  Elsőként kezdjük a fazonokkal. Ez ugyanis elég sokban változott, de a bikini, a trikini és az egyrészes most is marad.   Felsőrészek terén pántos és pánt nélküli darabokból is válogathatunk. A háromszög fazonok mellett, amik most kiegészülhetnek egy széles, mell alatti pántrésszel, megjelenik  a sima, melltartóforma, valamint előkerülnek a top szerű felsőrészek is.


   Teljesen új fazonként pedig  pánt nélküli fodros felsőkkel és a magas nyakú crop top bikini felsőkkel találkozhatunk, amik nekem nagyon, de nagyon tetszenek.   Az alsóknál két abszolút befutó van, az egyik a sima bugyi, ami lehet oldalt megkötős vagy széles pántos és a szuperszexi brazil bugyi.


   Idén szinte teljesen eltűnnek az unalmas, egyszínű fürdőruhák és helyüket a bőrbarnító UV vagy a lány pasztelles kombinációk veszik át.


De aki mégis ragaszkodik az egyszínűhöz a válasszon egy klasszikus feketét, pasztellt vagy vibráló kanárisárgát.


   Mintákban a tollas, a batikolt és a virágos lesz a nyerő.  Új díszítőelemként lyukacsos és hálós anyagokkal találkozhatunk, főleg a bugyik pántjánál és a felsőkön rátétként.

  E mellett pedig horgolt bikinikkel és trikinikkel is találkozhatunk a boltok polcain, amik egyébként nagyon jól néznek ki, az viszont már kérdéses, hogy mennyire lehetnek kényelmesek egy egész napos strandolás alatt....


   Ezek hát a legfőbb változások a fürdőruha trendekben. Ilyen tudás birtokában pedig már senki sem állíthat meg minket abba, hogy célba vegyük a legközelebbi üzleteket és megszerezzük magunknak a nyár legforróbb darabjait!

   képék forrása: https://www.facebook.com/victoriassecret/photos_stream?tab=photos_albums