Ugrás a fő tartalomra

Fürdőruhamustra 2016

   Hatalmas szerencsénkre a jó idő hamarabb beköszöntött, mint az vártuk volna. Lassan április vége van és már javában hordhatjuk a lengébb darabokat és a könnyű, tavaszi vászonnadrágokat.
A bikinialakért folytatott harcra is egyre jobban rákapcsolunk és ezzel párhuzamosan megnövekszik a blogon a "fürdőruha divat" kulcsszóra keresők száma.
Így gondoltam, most már időszerű lesz összeszedni ebből is az aktuális trendeket.
Elöljáróban annyit elárulhatok, hogy fantasztikus színekre, változatos formákra, új anyagokra és két új fazonra is számíthatunk.

De ne is húzzuk tovább az időt, hanem csapjunk bele!

  Elsőként kezdjük a fazonokkal. Ez ugyanis elég sokban változott, de a bikini, a trikini és az egyrészes most is marad.   Felsőrészek terén pántos és pánt nélküli darabokból is válogathatunk. A háromszög fazonok mellett, amik most kiegészülhetnek egy széles, mell alatti pántrésszel, megjelenik  a sima, melltartóforma, valamint előkerülnek a top szerű felsőrészek is.


   Teljesen új fazonként pedig  pánt nélküli fodros felsőkkel és a magas nyakú crop top bikini felsőkkel találkozhatunk, amik nekem nagyon, de nagyon tetszenek.   Az alsóknál két abszolút befutó van, az egyik a sima bugyi, ami lehet oldalt megkötős vagy széles pántos és a szuperszexi brazil bugyi.


   Idén szinte teljesen eltűnnek az unalmas, egyszínű fürdőruhák és helyüket a bőrbarnító UV vagy a lány pasztelles kombinációk veszik át.


De aki mégis ragaszkodik az egyszínűhöz a válasszon egy klasszikus feketét, pasztellt vagy vibráló kanárisárgát.


   Mintákban a tollas, a batikolt és a virágos lesz a nyerő.  Új díszítőelemként lyukacsos és hálós anyagokkal találkozhatunk, főleg a bugyik pántjánál és a felsőkön rátétként.

  E mellett pedig horgolt bikinikkel és trikinikkel is találkozhatunk a boltok polcain, amik egyébként nagyon jól néznek ki, az viszont már kérdéses, hogy mennyire lehetnek kényelmesek egy egész napos strandolás alatt....


   Ezek hát a legfőbb változások a fürdőruha trendekben. Ilyen tudás birtokában pedig már senki sem állíthat meg minket abba, hogy célba vegyük a legközelebbi üzleteket és megszerezzük magunknak a nyár legforróbb darabjait!

   képék forrása: https://www.facebook.com/victoriassecret/photos_stream?tab=photos_albumsNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü