Ugrás a fő tartalomra

Max Factor Make-up Academy roadshow-n jártam

  A naprakész kis facebook lakók már láthatták, hogy a hétvégén ellátogattam, a Max Factor Make-up Academy roadshow egyik állomására az Alleeba.
A roadshow április elsején indult a budapesti Aréna plázából és egészen június 4.-ig tart, mely idő alatt 10 állomást jár végig a csapat. A szombati napokon megrendezésre kerülő személyes sminktanácsadás teljesen ingyenes, melyre akár előre be is jelentkezhettek. Szerintem minden nőnek életében legalább egyszer el kellene látogatni egy ilyen tanácsadásra, hiszen nincs is annál jobb, mint amikor egy tényleg hozzáértő szakember, az arcunk minden vonását figyelembe véve ad sminkelési tanácsokat. Ezt bizony nem pótolja semmilyen magazinokban leírt "Ilyen az arcformád, így sminkelj" cikk. Az olyan személytelen, mert lehet ám, hogy ilyen az arcformád, de a sminkelésben számít a szem-és  az ajakforma illetve vastagság és még megannyi más személyes jellemző.




   Én nagyon régen vágytam már egy ilyen tanácsadásra, így kapva kaptam az alkalmon, amikor megláttam, hogy egy hozzám ilyen közel eső plázában lesz a következő állomás. Azonnal be is jelentkeztem egy fix időpontra, szombaton pedig már 10:30 előtt 5 perccel ott toporogtam a standnál.
A sminkesem Lola lett, aki hihetetlenül kedves volt és segítőkészen válaszolt minden felmerülő kérdésemre és az volt bizony bőven. Ne féljetek Ti sem kérdezni, mert senkinek a fejét nem fogják leharapni érte, ráadásul egy ilyen alkalomkor szerintem kötelező is. Hiszen az ingyen tudásnál nincs jobb a világon és szerintem minden olyan alkalmat meg kell ragadni az életben, amikor értékes és hasznos tudásra tehetünk szert. Ez az ugyanis, amit senki nem vehet el tőlünk, általa jobb és szélesebb látókörű emberekké válhatunk. A tudás tehát fontos, legyen szó sminkelésről, borokról, történelemről, zenéről vagy bármi másról.....







  Visszatérve a sminkelésre, kérésemre Lola egy csodálatos, közepes erősségű hétköznapi sminket rittyentett nekem, ami nagyon tetszett, ám merőben más volt, mint amit magamnak szoktam készíteni. Például én szinte minden egyes nap húzok tusvonalat és sose festem az alsó pilláimat, mert túl hosszúak és ilyenkor úgy érzem magam tőle, mint egy béna sírós bohóc. Most viszont az alsó pillák mesterien ki lettek festve és nem került fel tusvonal. Fura volt, de nagyon tetszett és amikor a szemöldököm is meg lett reformálva egy kicsit, akkor aztán nagyon ledöbbentem. Ezzel a teljesen más sminkkel, egy teljesen más nő nézett vissza rám a tükörből. Ez is én voltam, csak egy sokkal kifinomultabb kivitelben.
A saját szétszórtságom számlájára lehet írni, de akkor elfejeltettem lefotózni Nektek a sminket, így később egy gyors kocsi selfie-vel pótoltam. Viszont az esemény fotósa készített róla képet, szóval amint ahhoz hozzájutok már dobom is fel nektek a face-re.







A roadshow további állomásai a következőek:


  • 2016. 04. 15.  - Budapest - Corvin Pláza
  • 2016. 04. 16.  - Budapest - Corvin Pláza
  • 2016. 04. 22.  - Győr - Árkád
  • 2016. 04. 23.  -Győr - Árkád
  • 2016. 04. 29.  - Pécs - Árkád
  • 2016. 04. 30.  - Pécs - Árkád
  • 2016. 05. 06.  - Szeged - Árkád
  • 2016. 05. 07.  - Szeged - Árkád

  Ha esetleg a te városodban nem lesz állomás vagy valamiért nem tudsz eljutni a megadott időpontokban a plázákba, akkor sem kell elkeseredni. Szintén április elsején ugyanis elindult a Max Factor Make-up Academy, ami szakértő videókkal segít a nőknek sminkjük profi és magabiztos elkészítéséhez. Elég ha regisztrálsz az oldalra és máris térítésmentesen hozzáférhetsz ezekhez a szuper videókhoz. Ráadásul minden lecke után vár rád egy "röpdolgozat", amit ha sikeresen kitöltesz részt vehetsz a "Csillagos 5-ös" ajándéksorsoláson!

  Na mit gondoltok Csajok, ti kilátogattok valamelyik helyszínre?



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e