2015. szeptember 9., szerda

Termékek, amik nem igazán váltak be

   Hétről- hétre rengeteg tesztelni való termékhez jutok hozzá, amiket mindig nagy örömmel fogadok és úgy veszem észre, hogy Ti is szeretitek az ezekről íródott teszteket. Eddig mindig csak a bevált kategóriáról írtam, pedig időről- időre akad olyan is ami nem nyeri el a tetszésem vagy nem érzek vele kapcsolatban semmilyen hatást.
Korábban ezeket egyszerűen átléptem és nem írtam róluk egy sort sem. Most viszont úgy érzem, hogy itt az ideje ezen változtatni. Meg kell osztanom Veletek a negatív véleményeimet is, hogy ezáltal még hitelesebbé váljak a szemetekben.

Most tehát az első "Nem vált be" bejegyzésemet olvashatjátok, amiben 3 mostanában használt termékről lesz szó.


   Nivea Q10 éjszakai krém

  2-3 ezer forint körüli összegtől már szeretek jobban utána nézni egy terméknek és ha lehet valahol kapni belőle tesztert akkor azt is beszerezni. Így tettem a Nivea Q10 éjszakai krémmel is, amit miután kinéztem magamnak, egy magazinban meg is találtam teszter formájában. Isteni szerencse volt, így nem kellett egyből megvennem belőle egy dobozzal, hogy aztán óriásit csalódjak benne.
Lefekvés előtt felkentem , de amint bedörzsöltem érzetem, hogy ez nem lesz jó nekem. Teljesen "ráült" a bőrömre a krém és mintha nem hagyta volna lélegezni. Kicsit később pedig nagyon idegesítő zsírosodó érzést éreztem az arcomon.
Ezek után én azt mondom, hogy aki hasonlóan problémás, zsírosodásra vagy pattanásosodásra hajlamos bőrrel van megáldva az inkább kerülje ezt a krémet. Viszont aki télen extra száraz bőrrel küszködik annak akár még be is válhat.  Luxe bőrtökéletesítő alapozó

Na ez az egyik olyan termék amit olyan semmilyennek éreztem a használat során. Pedig nagyon bíztam benne, mert az Avontól rendelhető Luxe márka rúzsai egytől egyig nagyon jók, így úgy gondoltam, hogy az alapozója is hasonlóan jó lehet.
De tévedtem. Nem voltam igazán elégedett a fedésével. Csak a halványabb bőrhibákat tudta eltüntetni és alapozás után, amikor a tükörbe néztem nem érzetem azt a ragyogó egységes bőrt amit vártam.
Összességében azt mondanám, hogy nem volt rossz ez a termék, de a jótól igen messze áll. Nekem éppen ezért tűnt olyan semmilyennek.


  Avon Ideal Flawless CC krém

Ez a másik semmilyen érzelmes termék. Annyira nem használhatatlan, de nem is jó. A tapasztalataim hasonlóak voltak az előzőhöz, leszámítva, hogy nem vártam el tőle tökéletes fedést, hiszen a CC krémek nem erre valók. Egységes felszínt képzett az arcomon, de  furcsán mattá tette a bőröm amitől olyan élettelen hatása lett. Még highlighterrel se nagyon tudtam aznap életet lehelni a sminkembe. :(


   Ezek hát azok a termékek amik nem váltak be eddig és nem is nagyon bánom, hogy csak teszterek formájában találkoztam velük. Nagyon nem akartam hosszúra húzni ezeknek a leírását, mert nem célom egyetlen márka vagy termék lejáratása sem, hisz attól, hogy nekem nem működtek, másnak még beválhattak.
A jövőben is tervezek majd hasonló témájú bejegyzéseket, bár nem tudom, hogy mennyire rendszeresen. De amint összegyűlik újból 3-4 "nem vált be" termék már szállítom is a róluk a következő írást!