2015. július 10., péntek

TESZT: Balea Luxury fürdősók

   Télen, nyáron, reggel, este nálam mindig tombol a fürdőkellék mánia. Igaziból mindig szerettem a kellemes, habos vagy illatos fürdőket, de amióta pánikbeteg lettem és a gyógymódokat keresve rájöttem a meleg és a különböző illatok fontosságára azóta különösen imádom a kis fürdőszeánszokat. Amikor elmerülök egy kád illatos vízben egy pohár teával vagy kakaóval, hirtelen megszűnik bennem minden feszültség, szép lassan feloldódnak az izomgörcsök és végre újra teljesen nyugodt és ellazult emberré válok.
Ezért persze egész évben képben vagyok a fürdőkellékes üzletek és drogériák kínálatával. Megvannak már a bevált kedvenceim, de mindig kapható vagyok az új dolgok kipróbálására is. Így akadt a kezembe a Balea Luxury két különleges fürdősója.


   Az első a Golden Glamour fantázianévre hallgat. A hátulján lévő leírás érzéki keleties vaníliás pacsulis illatot ígér. Nekem ennyi elég is volt, azonnal eldöntöttem, hogy elsőként fogom tesztelni, mert a levendulás illatok mellett a keletiek is nagy kedvenceim.
Gyorsan engedtem egy kád vizet és bele is öntöttem új szerzeményemet. Áááááá Csajok, zseniális illata van! Még az üres tasakot is kiöblítettem a kádban, hátha kijön még belőle egy kis illat. :D
Először csak arra gondoltam, hogy  simán olvasgatok egy kicsit a fürdősós vízben. De amikor megéreztem ezt az aromát azonnal le kellett kapcsolnom a villanyt, gyertyákat gyújtani és relaxálni. A képzelet szárnyán pedig azonnal egy keleti bazárt forgatagába cseppentem.

   A másik fürdősó a Red Love névre hallgat és kókuszos- barackos illata van, ami egyébként isteni, de az előző relaxálós feeling helyett egy kellemes frissítő érzést adott. Itt kaptam meg az előző napon remélt vízben elnyúlós olvasgatós élményt.


   Összességében azt mondhatom, hogy minkét fürdősóért oda voltam, mert zseniális az illatuk és az áruk is elérhető. Rendes árban sajnos nem tudom mennyi, mert én most akciósan 229 ft-ért vettem darabját, de nem hiszem, hogy normál áron nagyon sokkal többe kerülne.
Az egyetlen hátránynak vagy inkább kis hiányosságnak mondanám azt, hogy az illatuk csak 15-20 percig érezhető igazán, utána már nem. Ez leginkább a Golden Glamour tesztelésénél hatott rám lelombozóan, mert olyan szívesen élveztem volna még ezt a csodás illatfelhőt.
De igazából a csomagoláson 10- 20 percnyi fürdést javasolnak benne. Addig viszont maximálisan ki is tart az illat. Arról meg már nem tehetnek, hogy én 30-40 percig szeretem áztatni a kis testemet. :D