Ugrás a fő tartalomra

Happy Birthday!

   2 napja betöltöttem a 26. életévemet. Ez furcsa, vegyes érzelmeket vált ki belőlem. Egyrészt kicsit ijesztő, hiszen innen már csak egy ugrás a 30 és annyi mindent nem tettem még meg amit 20 éves koromban előre elterveztem. Egyszerűen nem úgy alakultak a dolgok. Az életem más irányt vett, mint ahogy azt akkor elterveztem. Más dolgok, más emberek és más értékek váltak fontossá.
 Másrészt azért vannak fura érzéseim, mert nem tudom megmondani, hogy hová lett ilyen gyorsan a elmúlt 6 év. A testem és a belsőm úgy érzi, hogy semmi sem változott benne 20 éves korom óta. Nem érzem magam öregebbnek, és külsőleg sem látok semmi változást. Az egyetlen ami más lett az a lelkem, amiért hálás vagyok minden barátnak, ismerősnek, olvasónak, barátnak hitt álnok embernek, a rosszakaróknak, a családomnak, a szerelmeimnek, az Univerzum vigyázó erejének és a pánikbetegségnek. Így van, még a pániknak is, ami bár szörnyű hónapokat okozott nekem és a mai napig is előkerül néha, de sokat tanultam általa a környezetemről és magamról is. Ez az állapot ráterelt egy új útra, amitől egy tudatosabb, bölcsebb, nemesebb lelkű és felnőttebb emberré váltam.
Azóta odafigyelek arra, hogy mit eszem, hogy mennyit sportolok, hogy mit ejtek ki a számon. Igyekszem mindenkivel barátságosan bánni és segíteni annak akinek csak tudok, úgy ahogyan módomban áll. Megtanultam meghallani a belső hangom, ami mindig jó irányba terel.
   És így jutottam el oda, ahol most vagyok. Így lettem érett, tudatos és szeretetteljes ember. Egy nő, aki szem előtt tartja a régi értékeket, a becsületet, a tiszteletet és egymás segítését. Egy nő akinek célja, hogy egyszerű dolgokkal elérje a tökéletes boldogságot és hogy környezetét is boldoggá tegye. Hiszem e miatt vagyunk a világon. Hogy boldogok legyünk és megtanuljuk az ebben az életünkben rejlő tanulságot.


   Mindent összefoglalva hát azt mondhatom, hogy büszke vagyok arra a nőre aki az évek során lett belőlem. Sok embert veszítettem el az életemből, sokat csalódtam és voltak nagyon rossz időszakok. De aztán mindig kisütött a nap és új, csodálatos élmények, lehetőségek és emberek sodródtak mellém.Úgy gondolom, hogy a következő 6 évem ismét ilyen jó lesz. Sőt! Még jobb! És tudjátok miért? Mert én így döntöttem. És a kimondott szavak és megalkotott gondolatok erejénél nincs nagyobb bevonzó erő.......

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e