Ugrás a fő tartalomra

Nyári fürdőruha trendek 2015

   Elképesztően gyorsan telnek ezek a nyári napok. Szinte észre se vettem és máris elröppent a június a nélkül, hogy készítettem volna Nektek egy fürdőruha trendösszefoglalót. Ez pótolnám ma be.
Szóval ne is szaporítsuk a szót tovább, hanem vágjunk bele!


1. Pin-up

  Ez a trend már évek óta egyre nagyobb teret nyerve szivárog be a streetstyleba, ám a vízparton most először találkozunk vele. Jellemzői a magasított derekú alsók, a pánt nélküli felsőrészek, az egyrészes fürdőruhák, mintákban pedig, a pöttyös és a csíkos.
Kiegészítőnek bátran használj hozzájuk kendőt a hajba, retró formájú napszemcsiket, és persze az elmaradhatatlan vörös rúzst.
Ha pedig a büfébe tartasz csak kapj fel rá egy farmer shortot, mint egy igazi, amerikai pin-up girl!

2. Matróz mánia még mindig!

   Ezt a stílust szerintem lehetetlen megunni! Ha csak egy fürdőruhát választhatnék a nyárra, az biztos, hogy matrózos lenne.


   3. Fekete- fehér

   Ebben a trendben mindegy a minta. Lehet pöttyös, geometrikus vagy épp zebrás, a lényeg úgyis e  két klasszikus színen van.

4. Hálós anyagok

   A hálós anyagok a nyári, utcai divat mellett a parton is hódítanak. Van belőle egy és kétrészes változat, ez utóbbinál a topszerű vagy magasan záródó nyakú felsők a jellemzőek.
5. Sportos

   Egy ilyen bikiniben biztos, hogy nem kell feszengened, mert attól tartasz, hogy elcsúszik, lecsúszik vagy elmozdul. 
A sportos fürdőrucik lényege a kényelmes szabás, ami nem megy a szexisség rovására.6. Mindenhol pántok

   Új divat az össze-vissza futó vékony vagy vastagabb pántokkal díszített bikini vagy trikini. Nekem nagyon tetszenek ezek a darabok, mert eleganciát sugallnak, de borzasztó hülyén lehet bennük lesülni, ezért viselésüket csak  rendesen lebarnult bőrűeknek ajánlom.

képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=tsNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e