2015. július 3., péntek

Nyári fürdőruha trendek 2015

   Elképesztően gyorsan telnek ezek a nyári napok. Szinte észre se vettem és máris elröppent a június a nélkül, hogy készítettem volna Nektek egy fürdőruha trendösszefoglalót. Ez pótolnám ma be.
Szóval ne is szaporítsuk a szót tovább, hanem vágjunk bele!


1. Pin-up

  Ez a trend már évek óta egyre nagyobb teret nyerve szivárog be a streetstyleba, ám a vízparton most először találkozunk vele. Jellemzői a magasított derekú alsók, a pánt nélküli felsőrészek, az egyrészes fürdőruhák, mintákban pedig, a pöttyös és a csíkos.
Kiegészítőnek bátran használj hozzájuk kendőt a hajba, retró formájú napszemcsiket, és persze az elmaradhatatlan vörös rúzst.
Ha pedig a büfébe tartasz csak kapj fel rá egy farmer shortot, mint egy igazi, amerikai pin-up girl!

2. Matróz mánia még mindig!

   Ezt a stílust szerintem lehetetlen megunni! Ha csak egy fürdőruhát választhatnék a nyárra, az biztos, hogy matrózos lenne.


   3. Fekete- fehér

   Ebben a trendben mindegy a minta. Lehet pöttyös, geometrikus vagy épp zebrás, a lényeg úgyis e  két klasszikus színen van.

4. Hálós anyagok

   A hálós anyagok a nyári, utcai divat mellett a parton is hódítanak. Van belőle egy és kétrészes változat, ez utóbbinál a topszerű vagy magasan záródó nyakú felsők a jellemzőek.
5. Sportos

   Egy ilyen bikiniben biztos, hogy nem kell feszengened, mert attól tartasz, hogy elcsúszik, lecsúszik vagy elmozdul. 
A sportos fürdőrucik lényege a kényelmes szabás, ami nem megy a szexisség rovására.6. Mindenhol pántok

   Új divat az össze-vissza futó vékony vagy vastagabb pántokkal díszített bikini vagy trikini. Nekem nagyon tetszenek ezek a darabok, mert eleganciát sugallnak, de borzasztó hülyén lehet bennük lesülni, ezért viselésüket csak  rendesen lebarnult bőrűeknek ajánlom.

képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts