2015. június 10., szerda

The Body Shop: Virgin Mojito

   Baromira tudom mostanában irigyelni az iskolásokat, hiszen maximálisan kihasználhatják a nyarat, hála az iskolai szünetnek.
Én bezzeg csak kapkodok ide-oda, hogy mindenre jusson időm. Bejegyzéseket kellene írni, új helyeket, termékeket tesztelni, de jó lenne még kijutni a strandra is valamikor és a barátaimmal is találkozni. Ebből a végén az lesz, hogy csak tolom, tolom  a bejegyzések megírását, hol pedig a szabadidős programokat és az életem egy óriási káosszá válik. De fogok erre is írni egy táblázatot, mert nekem mindenre van egy táblázatom :)

    Aztán jött ez az óriási "pokolvihar" jégesővel meg mindennel és én beszorultam a lakásba. Ezért úgy gondoltam, hogy itt az ideje leülni a kedvenc borom társaságában és megírni az élménybeszámolót a múlt heti The Body Shop Mojito partyról, amire pénteken az Allee-ban került sor.

   Már előző este izgatottan készültem a rendezvényre és végigpörgettem a szekrényem összes ruháját, hogy mit is vegyek fel. De természetesen rá kellett jönnöm, hogy mint minden nőnek nekem sincs egy göncöm se amit felvegyek. :)     Aztán nagy nehezen mégis csak megtaláltam a megfelelő darabokat.

   Másnap kész kis listával mentem oda, hogy mit is szeretnék megnézni és miből szeretnék bevásárolni.

   A bejáratban máris egy isteni mojito koktéllal leptek meg, ami kifejezetten jól esett a nagy hőségben. A jeges itallal a kezemben pedig máris belevetettem magam az új limitált kiadásos kollekció tanulmányozásába.

   Elsőre- mint rám jellemzően mindennek - az illatát teszteltem le, ami nagyon meggyőző volt. Kellemesen savanykás, de erőteljesen érezni benne a menta összehasonlíthatatlanul üdítő illatát. Ideális azoknak, akik hozzám hasonlóan a citrusos illatokat részesítik előnyben a forró nyári napokon. A kollekcióban található puha bőrt eredményező testvaj,  body sorbet,  testradír,  tusfürdő és illatkoktél. E mellett pedig elérhetőek csomagok is, mint pl. a Happy Hour Collection amihez a testvaj, a tusfürdő, a testradír és a mini zuhanypamacs mellett egy ajándék shaker is jár amivel zseniális koktélokat keverhetünk otthon.  Visszatérve a rendezvényre, nagyon jól éreztem magam, köszönhetően a sok sok mosolygós arcnak és a még több kedves embernek akikkel megismerkedhettem. Így élményekkel és zsákmányokkal megpakolva indulhattam haza az új Virgin Mojito tusfürdőm tesztelésére.
   Amit szerintem Ti is azonnal érezni fogtok az az, hogy ez nem egy kifejezettem fürdésre való illat. Nekem már az első szippantáskor egy frissítő, hűs zuhany jutott róla az eszembe. Így is próbáltam ki.
Megnyitottam a zuhanyt és átadtam magam a zseniális illatnak. Mintha egy őrjítő mojitos tornádó kellős közepére kerültem volna. Az aroma teljesen körbevett és felpezsdítette testem minden sejtjét.

   Mára pedig a tökéletes reggeleim részévé vált ez a termék. Ébredés, 3 perces jóga az ágy mellett aztán egy kiadós futás a még kellemesen hűs levegőben, egy gyors zuhany a Virgin Mojitoval és egy kiadós, egészséges reggeli.
Ezek után pedig jöhet bármilyen akadály én már mosolyogva veszem.


   Olyannyira megragadott ez az illat, hogy szeretném beszerezni és tesztelni az illatkoktélt is, mert jó lenne magamon érezni egész nap ezt a pezsdítő aromát.   Ugorjatok be Ti is a The Body Shop üzleteibe egy kis tesztre, hátha rátok is akkora hatással lesz ez a termékcsalád, mint rám!