Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Avon Gel Finish körömlakk

   Nem szoktam körömlakkokról tesztet írni, de nemrégiben beszereztem egyet az Avon új, Gel Finish lakkjából és 1 heti tesztelés után úgy gondoltam, hogy ez megér egy bejegyzést.

   Korábban is rendeltem már Avonos lakkokat amiknek csodálatos színük volt, de a tartósságukkal közel sem voltam elégedett.

Most úgy gondoltam, hogy teszek egy újabb próbát, így teszteltem a Gel Finish család Fire Cracker nevű árnyalatát.


   A leírás szerint ez egy 3 az 1-ben lakk, amin alap, szín és fedőréteg kombinációját kell érteni. Ettől a hármastól úgy fog kinézni a körmünk, mintha most jöttünk volna a manikűröstől.


  Az ecset kialakítása nagyon jó, könnyű vele felvinni a lakkot, ami egyáltalán nem csíkozódik. Innen is látszik, hogy az Avon  nagyot ugrott felfelé a körömlakkok minősége terén.
A pigmentáltság is sokkal jobb, elegendő egy réteget felkenni a kívánt színért. Bár én megszokásból mindig kettőt kenek.... :D Nálam az első mindig a "kamuréteg" és a második az igazi, amikor tényleg koncentrálok is arra, hogy tökéletesen vigyem fel a lakkot.    Ami nagyon tetszett a Gel Finishben az a száradási idő, ami hihetetlen gyors. Gyakorlatilag mire kifestettem mind a 10 körmöm, addigra az első 3-4 már száraz is volt.
Ez nálam plusz pontokat érdemel, mert nem tudok a fenekemen maradni a hosszadalmas száradási időkben. Csak elveszek egy papír, innen vagy onnan, csak belerakom a mosogatóba a tányéromat és már bele is nyúltam...  Arról meg már nem is beszélek amikor a felkenés után 2 perccel kellene kimennem mosdóba... Pont mint felmosáskor.... :D
Így viszont időm sincs, hogy tökre tegyem a gyönyörű manikűrömet.


    A legfontosabb szempontban a tartósságban is meggyőzött az Avon lakkja. Egy hétig viseltem ezt az üde piros színt a körmeimen és csak az 5. napon kezdett el kopni. De még ilyenkor is csak a vékony csík kopott le a körömvégről, nem durván pattogzott. Pedig minden nap mosogattam.  Összességében tehát gratulálhatunk az Avonnak, akiknek sikerült egy megalkotniuk egy szuper tartós háziasszonybarát körömlakkot.

Ezzel most hivatalosan is a Gel Finish lett a kedvenc körömlakkom. :D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e