Ugrás a fő tartalomra

Nyári trendek I.

   Az elmúlt hétvégén végre sikerült időt szakítanom a ruhásszekrényem átrendezésére. Előre raktam az összes könnyű, nyári darabot, a vastagabb nacikat és farmereket pedig a szekrény mélyére száműztem. Közben kiselejteztem pár idejétmúlt darabot, amik helyére most új, naprakészebb cuccokat szeretnék vásárolni. Ezért gyorsan végigpörgettem az aktuális trendeket, hogy tudjam, mit is érdemes beszerezni erre a nyárra.   1. Tüzes napszemcsi

A vörös napszemüveg az idei nyár egyik legnépszerűbb darabja lesz. Csak felteszed és máris naplemente hangulat szállja meg a világot.
    2. Gyűrű láz

A tavalyi trend szerint minél több gyűrűt viselsz annál jobb. Idén viszont elég lesz egy is, de annak minél grandiózusabbnak kell lennie.


   3. A kígyó luxusa

Pitonminta mindenhol. Cipőn, táskán, ruhán. Az alapszín változó, de akár a klasszikus szürkét, akár egy extrémebb neon színt választunk, a luxus hatás garantált.
  4. Még több naplemente

Ha már feltettük a piros napszemcsit és a világ naplementébe borult, öltözzünk mi magunk is ezekbe a színekbe. A piros, a narancs és a citrom együtt és külön-külön is az évszak sztárjai lesznek.


5. Igenis kapitány!

   A matróz stílusról azt hiszem nem kell regényeket írnom, hiszen örök divat a vízparton töltött nyaralások és kirándulások alatt.
Piros, kék, fehér, csíkok, kötelek, arany gombok és kényelmes vászon anyagok jellemzik.

6. Kislányos báj

   Szettjeinknek kislányos bájt és romantikus jelleget kölcsönözhetünk egy jól megválasztott masnival. Most akárcsak a gyűrűknél, itt is a minél nagyobb, annál jobb elv érvényesül és az sem baj, ha nem éppen szabályosak vagy szimmetrikusak a bokréták.


És hogy mik a nyár további trendjei? Megtudhatjátok a hamarosan érkező folytatásból.....


képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrugNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü