2015. június 12., péntek

Nyári trendek I.

   Az elmúlt hétvégén végre sikerült időt szakítanom a ruhásszekrényem átrendezésére. Előre raktam az összes könnyű, nyári darabot, a vastagabb nacikat és farmereket pedig a szekrény mélyére száműztem. Közben kiselejteztem pár idejétmúlt darabot, amik helyére most új, naprakészebb cuccokat szeretnék vásárolni. Ezért gyorsan végigpörgettem az aktuális trendeket, hogy tudjam, mit is érdemes beszerezni erre a nyárra.   1. Tüzes napszemcsi

A vörös napszemüveg az idei nyár egyik legnépszerűbb darabja lesz. Csak felteszed és máris naplemente hangulat szállja meg a világot.
    2. Gyűrű láz

A tavalyi trend szerint minél több gyűrűt viselsz annál jobb. Idén viszont elég lesz egy is, de annak minél grandiózusabbnak kell lennie.


   3. A kígyó luxusa

Pitonminta mindenhol. Cipőn, táskán, ruhán. Az alapszín változó, de akár a klasszikus szürkét, akár egy extrémebb neon színt választunk, a luxus hatás garantált.
  4. Még több naplemente

Ha már feltettük a piros napszemcsit és a világ naplementébe borult, öltözzünk mi magunk is ezekbe a színekbe. A piros, a narancs és a citrom együtt és külön-külön is az évszak sztárjai lesznek.


5. Igenis kapitány!

   A matróz stílusról azt hiszem nem kell regényeket írnom, hiszen örök divat a vízparton töltött nyaralások és kirándulások alatt.
Piros, kék, fehér, csíkok, kötelek, arany gombok és kényelmes vászon anyagok jellemzik.

6. Kislányos báj

   Szettjeinknek kislányos bájt és romantikus jelleget kölcsönözhetünk egy jól megválasztott masnival. Most akárcsak a gyűrűknél, itt is a minél nagyobb, annál jobb elv érvényesül és az sem baj, ha nem éppen szabályosak vagy szimmetrikusak a bokréták.


És hogy mik a nyár további trendjei? Megtudhatjátok a hamarosan érkező folytatásból.....


képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug