Ugrás a fő tartalomra

Nyári trendek I.

   Az elmúlt hétvégén végre sikerült időt szakítanom a ruhásszekrényem átrendezésére. Előre raktam az összes könnyű, nyári darabot, a vastagabb nacikat és farmereket pedig a szekrény mélyére száműztem. Közben kiselejteztem pár idejétmúlt darabot, amik helyére most új, naprakészebb cuccokat szeretnék vásárolni. Ezért gyorsan végigpörgettem az aktuális trendeket, hogy tudjam, mit is érdemes beszerezni erre a nyárra.   1. Tüzes napszemcsi

A vörös napszemüveg az idei nyár egyik legnépszerűbb darabja lesz. Csak felteszed és máris naplemente hangulat szállja meg a világot.
    2. Gyűrű láz

A tavalyi trend szerint minél több gyűrűt viselsz annál jobb. Idén viszont elég lesz egy is, de annak minél grandiózusabbnak kell lennie.


   3. A kígyó luxusa

Pitonminta mindenhol. Cipőn, táskán, ruhán. Az alapszín változó, de akár a klasszikus szürkét, akár egy extrémebb neon színt választunk, a luxus hatás garantált.
  4. Még több naplemente

Ha már feltettük a piros napszemcsit és a világ naplementébe borult, öltözzünk mi magunk is ezekbe a színekbe. A piros, a narancs és a citrom együtt és külön-külön is az évszak sztárjai lesznek.


5. Igenis kapitány!

   A matróz stílusról azt hiszem nem kell regényeket írnom, hiszen örök divat a vízparton töltött nyaralások és kirándulások alatt.
Piros, kék, fehér, csíkok, kötelek, arany gombok és kényelmes vászon anyagok jellemzik.

6. Kislányos báj

   Szettjeinknek kislányos bájt és romantikus jelleget kölcsönözhetünk egy jól megválasztott masnival. Most akárcsak a gyűrűknél, itt is a minél nagyobb, annál jobb elv érvényesül és az sem baj, ha nem éppen szabályosak vagy szimmetrikusak a bokréták.


És hogy mik a nyár további trendjei? Megtudhatjátok a hamarosan érkező folytatásból.....


képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrugNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e