2015. június 18., csütörtök

Nyári trendek II.

   Az előző nyári trendek bejegyzésben már megismerkedhettetek 6 hódító nyári trenddel, most pedig jöjjön a folytatás....7. Virágom, virágom

   Fesztiválhangulatot vagy épp romantikus lágyságot idéző anyagok, nagy pipacsok, apró rózsák és fejdíszek jellemzik ezt a trendet.8. Denim forever

   Idén akár tetőtől talpig ebben az anyagban pompázhatsz! Ingek, nadrágok, felsők, overallok, sőt még a táskák és a cipők is farmerbe borulnak a nyáron.
Viszont egy dologgal vigyázzatok! A farmerutánzat nem egyenlő a farmerrel. A leggingsekre vagy ingekre nyomtatott zsebeket és a farmerszerű mintákat inkább kerüld.9. Indián táskák

   A rojtos táskák szintén nagy kedvencek a forró évszakban, legyen szó nagy mázsacipelőről vagy csini party táskáról.


J.Lo by Jennifer Lopez 

10. Varázslatos Ázsia

   A keleti kultúra számomra mindig is vonzó volt. Imádom az életeiket, a hagyományaikat és a tradicionális ruháikat. Ebből kapunk idén egy kis ízelítőt a divaton keresztül, kimonófazonú ruhák, keleti virágmotívumok és anyagok formájában.


kép forrása: https://www.pinterest.com/janbet/kimonos/
11.  Hálózd be!

   Az évekkel ezelőtt eltűnt hálós anyagok is új életre kelnek. Azonban nem árt óvatosnak lenni vele, mert ennél az anyagnál egyetlen rosszul megválasztott momentummal el lehet csúszni a közönséges felé. Teljes ruhán csak a strandokon állja meg a helyét, ott viszont kifejezetten izgalmas hatást kelt egy eltérő színű fürdőruhával alatta.


12. Ave Caesar!

   Sokak örömére és még többek sajnálatára a gladiátor szandál is reneszánszát éli. Én nem igazán szeretem ezt a lábbelit, főleg a lapos talpú verziója taszít nagyon.
De akinek tetszik arra azért figyeljen oda, hogy ez főleg a magas lányok trendje. Aki alacsonyabb az inkább ne válassza, mert optikailag teljesen össze fogja nyomni ez a szandál.
 Képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug