Ugrás a fő tartalomra

Vidám őszi szett

   Ma ismét egy oufit ötletet hoztam nektek, mert sokan még mindig idegenkedtek vagy egyszerűen nem tudjátok hogyan beépíteni az üde kéket az őszi szettjeitekbe. Én most merészen, egy nadrágot választottam ebben a színben. A felső és a cipő viszont fekete, ami nagyon jó tompítja a kék erőteljes színét. A fekete mellett választhattok még hozzá barnát is, viszont a fehéret nem ajánlanám, mert az nagyon kiemeli a kéket. Ez a színkombináció inkább egy tavaszi szetthez passzol.Mivel még most sincs egész nap hideg, ezért érdemes a réteges öltözködés mellett maradni. Ebben nagyon jó társ lehet egy vékony fonalból kötött boleró. Ez az egyik kedvenc darabom, mert a mellett, hogy nagyon meleg, a rajta lévő fehér csíkok és gombok nagyon elegánssá teszik.
 A nadrág egy elég  meghatározó darab, ezért fölösleges hozzá egyéb nagy kék kiegészítőt választani. Egy szolid, színben passzoló karkötő elég is ahhoz, hogy megteremtsük szettünkben a harmóniát.Próbáljátok ki, és csempésszetek Ti is egy kis derűt őszi napjaitokba, a kékkel!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,