Ugrás a fő tartalomra

A nagy visszatérő

   Évek óta nem hallottunk róla és szinte teljesen eltűnt a köztudatból. Az utcán is csak elvétve lehetett látni, néhány középkorú nőn, akik még emlékeztek évekkel ezelőtti fénykorára. Ám most újra előkerült és jobban hódít mint valaha! Ez pedig nem más, mint a tyúklábminta.   Bevallom őszintén, hogy nekem nem a kedvencem, valahogy sose kedveltem igazán, de elcsodálkoztam rajta, hogy milyen félelmetes gyorsasággal vette be magát az üzletek polcaira és ezzel a köztudatba is.

kép forrása: http://www.queensofvintage.com/houndstooth-a-fashion-come-back

   Korábban főleg a kabátok terén volt népszerű, mert jól passzol a nehezebb anyagokhoz is, most viszont minden ruhadarab ezzel mintával ékeskedik. A felsők, nadrágok és egyrészes ruhák mellett már cipőket, táskákat, sőt mobil tokokat is választhatsz belőle.

kép forrása: http://www.missmalini.com

   És ha ez még nem lenne elég, kedvenc mintádat még jobban variálhatod, ha ruhadarabonként különböző nagyságokat választasz belőle vagy megbolondítod egy kis csíkossal. Igen! Idén még ez is megengedett!

kép forrása: http://fashion.allwomenstalk.com/haute-ways-to-wear-houndstooth/7/

 A lakberendezésben is előszeretettel használják apró kiegészítők vagy meghatározó bútordarabok formájában.


kép forrása: http://placesinthehome.com/houndstooth-home-decor

 A sztárok közül Kim Kardashian és Beyonce is erre  a mintára szavaz idén ősszel.


képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts


   És neked tetszik?


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,