2014. október 6., hétfő

Trükkök a teltebb ajkakért

   Minden nőnek van olyan pont az arcán amivel elégedetlen. Vagy az állát tartja túl nagynak, vagy az orrát, esetleg túl kicsinek a szemeit vagy túl kereknek az arcát. A legtöbb problémára megoldást jelenthet a karcsúsító smink, amivel eltüntethetjük a nem tetsző vonásainkat és kiemelhetjük az előnyöseket.

  Na de mi a helyzet az ajkakkal? Évről évre egyre több nő választja az ajakfeltöltést, mert elégedetlen szája vastagságával vagy formájával.Én most mutatok nektek pár trükköt, amivel teltebb ajkakat varázsolhattok magatoknak a nélkül, hogy kés alá kellene feküdnötök!


 Kontúrozz!

Használj kontúrceruzát a kiemeléshez. Ezzel máris teltebb hatást érsz el és a rúzsod is tartósabb lesz! Ha halvány szájfényt használsz, akkor az ajkaddal, ha erősebbet vagy rúzst használsz, akkor a ceruza színének azzal kell megegyeznie.Ha még jobban fokoznád a hatást, akkor pedig a már elkészített kontúrvonal fölé csinálj egy újat, fehér vagy világos testszínű ceruzával, majd finoman satírozd el.


  Vigyél bele egy kis fényt!

A szájfények csillogásuknak köszönhetően optikailag nagyobbnak mutatják a szánkat, ezért a rúzs fölé is érdemes felvinni belőle egy kicsit.
 Színtelen szájfénnyel pedig tegyél egy apró pöttyöt középre, a felső ajkad főlé és kend el egy kicsit. Ezzel teltebbé varázsolhatod a felső ajkadat. De vigyázat! Alulra ugyanez a szabály nem érvényes! Sötétet ne!

Mindannyian tudjuk, hogy a fekete és a sötét színek karcsúsítóak. De amennyire jót tesznek az alakunknak, annyira rosszat tesznek az ajkainknak. Kerüljük tehát a sötét színeket, mint a mélybordó vagy a sötétbarna, mert ezek mind zsugorító "hatással" bírnak. E helyett válasszunk inkább, nude, halvány rózsaszín, narancsos vagy pasztell színeket!Egy kis bizsergés!

Számos sminkmárka mellett például az Avonnak is van olyan szájfénye, amely felkenés után bizsergető érzést ad, amitől teltebbek lesznek az ajkaink. Én imádom ezeket a termékeket. Egy időben sokat használtam őket, de megszűnt a kedvenc árnyalatom az Avonnál és hiába kerestem, nem találtam még csak ahhoz hasonlót sem. De azóta is folyamatosan keresem a megfelelőt, minden létező márkában. Hátha szerencsém lesz... Ezzel a négy trükkel garantáltan eléred a kívánt hatást. A különbség szembetűnő lesz.
Próbáld csak ki!