Ugrás a fő tartalomra

Trükkök a teltebb ajkakért

   Minden nőnek van olyan pont az arcán amivel elégedetlen. Vagy az állát tartja túl nagynak, vagy az orrát, esetleg túl kicsinek a szemeit vagy túl kereknek az arcát. A legtöbb problémára megoldást jelenthet a karcsúsító smink, amivel eltüntethetjük a nem tetsző vonásainkat és kiemelhetjük az előnyöseket.

  Na de mi a helyzet az ajkakkal? Évről évre egyre több nő választja az ajakfeltöltést, mert elégedetlen szája vastagságával vagy formájával.Én most mutatok nektek pár trükköt, amivel teltebb ajkakat varázsolhattok magatoknak a nélkül, hogy kés alá kellene feküdnötök!


 Kontúrozz!

Használj kontúrceruzát a kiemeléshez. Ezzel máris teltebb hatást érsz el és a rúzsod is tartósabb lesz! Ha halvány szájfényt használsz, akkor az ajkaddal, ha erősebbet vagy rúzst használsz, akkor a ceruza színének azzal kell megegyeznie.Ha még jobban fokoznád a hatást, akkor pedig a már elkészített kontúrvonal fölé csinálj egy újat, fehér vagy világos testszínű ceruzával, majd finoman satírozd el.


  Vigyél bele egy kis fényt!

A szájfények csillogásuknak köszönhetően optikailag nagyobbnak mutatják a szánkat, ezért a rúzs fölé is érdemes felvinni belőle egy kicsit.
 Színtelen szájfénnyel pedig tegyél egy apró pöttyöt középre, a felső ajkad főlé és kend el egy kicsit. Ezzel teltebbé varázsolhatod a felső ajkadat. De vigyázat! Alulra ugyanez a szabály nem érvényes! Sötétet ne!

Mindannyian tudjuk, hogy a fekete és a sötét színek karcsúsítóak. De amennyire jót tesznek az alakunknak, annyira rosszat tesznek az ajkainknak. Kerüljük tehát a sötét színeket, mint a mélybordó vagy a sötétbarna, mert ezek mind zsugorító "hatással" bírnak. E helyett válasszunk inkább, nude, halvány rózsaszín, narancsos vagy pasztell színeket!Egy kis bizsergés!

Számos sminkmárka mellett például az Avonnak is van olyan szájfénye, amely felkenés után bizsergető érzést ad, amitől teltebbek lesznek az ajkaink. Én imádom ezeket a termékeket. Egy időben sokat használtam őket, de megszűnt a kedvenc árnyalatom az Avonnál és hiába kerestem, nem találtam még csak ahhoz hasonlót sem. De azóta is folyamatosan keresem a megfelelőt, minden létező márkában. Hátha szerencsém lesz... Ezzel a négy trükkel garantáltan eléred a kívánt hatást. A különbség szembetűnő lesz.
Próbáld csak ki!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e