2017. november 6., hétfő

OUTFIT: Őszi séta

   Az elmúlt pár évben nagyon megszerettem az őszt. Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ez az évszak egyszer majd örömmel, izgatottsággal és meghittséggel fog eltölteni. Pedig így van.
Az ősz egy nagyon különleges időszaka az évnek. A fák színesek, az idő picit csípős, mégis kellemes és izgatottság és várakozás van a levegőben.
Bár sokat esik az eső és hamar sötétedik, mégis mindenért kárpótolnak a meleg takarók, a puha zoknik, a forró italok, az almás pite illata a levegőben és a gyertyák meghittséget sugárzó fénye.

  Napsütéses napokon szeretek a természetben sétálni kéz a kézben a szerelmemmel és gesztenyét meg faleveleket gyűjteni, amiket aztán felhasználhatok az őszi lakásdekorációhoz.


  Ilyenkor napközben még elég kellemes az idő, így nem kell kabátot venni, elég egy vastag pulcsi, egy sál, amit ha hűl az idő akár poncsóként is magunkra teríthetünk,egy vastag nadrág és egy kényelmes cipő.   Én ehhez a sétához, most egy hosszú szőrű pulcsit választottam, mert szerintem ezek még a kötötteknél is jobban tartják a meleget, ráadásul különleges anyagukkal visznek némi extrát a szettünkbe.

   A pulcsihoz fekete bélelt nadrágot társítottam, amire még tavaly előtt beszélt rá Anyukám és azóta oszlopos darabja lett a téli ruhatáramnak, hisz annyira meleg, hogy még a leghidegebb napokon sem kell harisnyát vennem alá.    Hogy ne legyen túl ünnepélyes ez a fekete- fehér szett, az egészet feldobtam egy igazai őszi hangulatú sállal és egy hozzá passzoló kis hátizsákkal, ami az elmúlt pár hónapban hatalmas sláger lett. Én is vágytam egy ilyenre az első perctől, de csak mostanra sikerült megtalálnom a tökéletest, ami minden szempontból megfelel az elképzeléseimnek.   Mivel erdei sétáról van szó az ékszereket nem vittem túlzásba. Pici fülbevaló és diszkrét karkötők. Bár a bal kezemen lévő csuklómalát nem kifejezetten ehhez a szetthez vettem fel, de szuperül passzol a szintén piros, lakatos Uno de 50 . Aki szemfüles, az észrevehette, hogy hónapok óta hordom ezt a malát. Pontosan azóta, amióta a Zalaszántói sztupánál jártam. Ott vettem és azóta is folyamatosan rajtam van és rajtam is lesz mindig, mert emlékeztet a fantasztikus élményre, valamint arra, hogy ki vagyok, honnan jöttem és hová tartok. Szóval sokszor fogtok még találkozni vele a különböző fotóimon.

Pulóver: Bonprix

Fülbevaló: Swarovski

Karkötő: Uno de 50