Ugrás a fő tartalomra

Húsvéti hímes tojás inspirációk

   Ahogyan a ruhatrendek úgy a hímes tojás trendek is évről évre változnak. Míg korábban a hagyományos színek, mint a piros, hódítottak addig most a kellemes, halvány pasztellek vannak a porondon. De szerintem nagyon is illenek a húsvét hangulatához, amikor újjáéled a természet és minden virágba borul. Ezt az időszakot számomra egyértelműen a finom rózsaszínek, a lágy kékek és a zsenge zöldek jellemzik.
Ezekhez a színekhez visszafogott, jellemzően arany minták társulnak idén, amiket vagy egyszerűen decoupage ragasztóval felrögzített füstfóliával, festékkel,  matricákkal vagy a nyárról megmaradt arany tetkókkal csinálhatunk meg.


SNAPTATS TEMPORARY TATTOOS (@snaptats) által megosztott bejegyzés,

p i n k d i a r y b y Z (@pinkdiarybyzolah) által megosztott bejegyzés,


Én ezek közül a matricásat próbáltam meg, ami nagyon szépen mutat és egy arany festékkel becsapkodott verziót is gyártottam.


  Az unikornis tojás is igen nagy népszerűségnek örvend idén, ezért sok hazai és külföldi bloggernél találkozhattok az elkészítési útmutatójával.
Az én változatomnál egy kék színű tojást festettem le vékonyan fehér temperával, ezzel próbáltam egy kis varászlatos hatást elérni, majd alkoholos filccel rárajzoltam a szemeket. A szarvat egy egyszerű, barkácsboltban kapható csavart madzagdarab felragasztásával csináltam, ami 2 oldalról kapott még egy -egy virágot is. A végén még megküldtem az egészet egy kis csillám sprayvel és már kész is volt.  A nehézséget ezeknek a trendi tojásoknak az elkészítésében maga a színek beszerzése jelenti, mert hiába nagy divat a pasztell bizony a nagy üzletek nem hajlandóak elengedi a hagyományos, erős színeket. Tojásfestékben a legtöbb ilyen, így érdemes körülnézni a barkácsboltok polcain és egyéb, alternatív festékmegoldásokkal elérni a kívánt színeket.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,