2017. április 28., péntek

A Balatonra járni újra sikkes!

   Én mindig is szerettem a Balatont. Télen is, nyáron is. A közös családi nyaralást csak itt tudom elképzelni, mert elég messze van ahhoz, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, de nem olyan messze, hogy 10-12 órán át az autó foglyai legyünk mire odaérünk.
Ám mégis az utóbbi pár évben a családok többsége a balatoni nyaralás helyett külföldet választotta. Horvátország, Olaszország, Bulgária... Szépek, van tengerük és bennük van az idegen ország varázsa. De mégsem a miénk. Bár a magyar tenger kicsinyke, átlátni a túlpartjára, nem is sós a vize mégis más. Mégis jobb. Van egy különleges atmoszférája, mely izgalmas nyári szerelmekből, féktelen fesztiválokból, összebújós naplementékből és tökéletes kikapcsolódásból áll. Talán ennek köszönhető, hogy sokáig még egyetlen meseszép tengeri ország sem tudta letaszítani trónjáról a jó öreg Balatont. Vannak évek amikor kevesebben választják, de végül mindenkinek hazahúz a szíve és azon kapja magát, hogy Olaszország után ismét a balatonlellei strandon eszi a sajtos-tejfölöst.
Így vannak ezzel a hazai ismert emberek is, akik közül egyre többen bukkannak fel már most a Balcsi partján.

  Orosz Barbi nemrégiben posztolt képeket először Tihanyból, majd Balatonfüredről:

Orosz Barbara-Tűsarok (@orosz_barbara_tusarok) által megosztott bejegyzés,


Orosz Barbara-Tűsarok (@orosz_barbara_tusarok) által megosztott bejegyzés,


   Kiss Virág sem hagyhatta ki a tihanyi selfie-t

kép forrása: https://www.facebook.com/kiss.virag.fitness/  Schobert Norbi és Rubint Réka pedig Balatonfüredet választotta 2 napos pihenésük helyszínének. De Tihanyból ők is megejtettek egy élő belejelentkezést, amit Réka oldalán vissza tudtok nézni.
Úgy látszik Tihany különleges hangulata mindenkit rabul ejt. De nem is csodálom. Nekem is az egyik kedvenc balatoni városom.     Mostmár csak az a kérdés, hogy ti mikor mentek a Balatonra?  Mert kihagyni bűn lenne. Ha már most ilyen sokan választják, mi lesz nyáron? Totális Balaton őrület indul......