Ugrás a fő tartalomra

Top 3 elérhető árú sminkecset márka

   Jó 7-8 éve jöttem rá arra, hogy az, hogy milyen sminkecsetet használsz legalább annyit dob a végeredmény szépségén, mint a rutin és a technika. Még a leggyakorlatlanabb kezek is szép végeredményt alkothatnak, ha megfelelő eszközökkel dolgozunk. Így aztán érdemes áldozni a minőségi darabokra. De nem mindenkinek a pénztárcája engedi meg az egész életre vásárolt menő darabokat.  Nekem is minden vágyam lenne egy szuper Sigma vagy MAC készlet, de egyenlőre nem engedhetek meg magamnak ekkora kiadást. Gagyit viszont nem akarok venni, mert nekem nem a ráírt márkajel számít, hanem inkább a minőség.

   De szerencsére léteznek alternatívák, amelyek elérhető áron nagyon jó minőséget kínálnak. Ezek közül most a három általam legjobbnak ítéltet szedtem össze. A MAC ecseteket meg majd megadja az Univerzum, mert tudja, hogy nagyon- nagyon szeretném :P


   1. Aden ecsetek

   Első helyre az árban legjobbat tettem, amik egyértelműen az Aden ecsetek. Van belőle ferdefejű pirosítóecsetem, lapos- , tus-, kis púder- és nagy púderecsetem is és mindet imádom.
Az áruk mindenki számára elérhető, a legdrágább darabok azt hiszem olyan 1390 Ft-os áron vannak, a többi ez alatti. Gyönyörű a rózsaszín fehér dizájn is, ami elképesztően csajossá teszi őket. A mosást jól bírják, a legrégebbi darabokat már nagyjából 2 éve nyúzom és még egyetlen szálat sem láttam kihullani belőlük. Mondhatni tökéletesek, kivéve talán az applikátorecsetet, ami egy hónap alatt megadta magát. Először csak megkeményedett, aztán le is esett a feje úgy ahogy volt. A többi viszont hibátlan, azoktól nem kell félni.
Ha nem túl magas költségvetéssel dolgozunk, akkor azt hiszem ez a megfelelő választás.
A termékek elérhetőek az Aden Shopban. A nyíregyháziak viszont a Tesco üzletsoron található kis körmös kellékeket áruló shopban is találkozhatnak velük és más egyéb Aden termékekkel is.   2. Avon ecsetek

   Egy árkategóriával feljebb az Avon ecseteit találjuk. Az első Avon ecsetemet nagyjából 5 éve vettem. Egy ferde fejű tusecset volt, ami a mai napig jó szolgálatot tesz nekem. Még mindig hibátlan, a sok mosás ellenére és még mindig imádom. Januárban új, formatervezett nyelű ecsetekkel bővült a kollekcióm: egy alapozó-, egy pirosító- és egy szemöldökecset csatlakozott korábban megvásárolt társukhoz. Ezeket is már lassan 3 hónapja tesztelem és nagyon meg vagyok velük elégedve. A mosást szintén jól bírják. nem hullajtják a szőrüket és gyorsan száradnak.
A legdrágább darab a kabuki ecset, ami 1490 ft- os áron rendelhető meg, a többi ez alatt az ár alatt van.
Míg az Adenből a palettám már teljes, itt még akad pár dolog amit szívesen kipróbálnék, például a korrektor- és a szemhéjpúderecsetet valamint a szemkontúrsablont ami különösen izgatja a fantáziámat.
Az ecseteket az Avon tanácsadónőknél rendelhetitek meg, illetve az Avon online shopban.   3. Max Factor ecsetek

   Az első Max Factor ecseteimhez a Bőrtökéletesítő Workshopon jutottam hozzá és azonnali függőséget okoztak. Egyszerű, letisztult dizájn, kellemes, puha ecsetrész ami jól bírja a mosást és pillanatok alatt szárad.
Nekem alapozó-, rúzs-, tus- , satírozó-  és szemhéjpúderecsetem van plusz egy szempilla - és szemöldökfésülő darab. De nagyon sok jót hallottam a nagy púderecsetről, amit mindenképpen szeretnék majd a jövőben beszerezni.
Árban már egy magasabb kategóriát képviselnek, az előbb említett nagy púderecset például a Notino.hu oldalon 6490 Ft-os áron rendelhető. Elvileg a Müllerekben is beszerezhetőek.
Ha tágabb az ecsetekre szánt keret akkor érdemes ebbe fektetni, nem fogjátok megbánni.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e