2016. november 22., kedd

Változásra ösztönző könyvek

   Nem volt mindig része az éltemnek a spiritualitás, de mindig tudtam, hogy ott motoszkál bennem az erre való hajlam. Már 9- 10 évesen írtam boszorkány kézikönyvet, amiben mindenféle műsorokból vett "varázslatokat" írtam össze. Később különböző kínai szerencsetárgyakat, ásványokat és felfelé álló ormányú elefántokat gyűjtöttem. Aztán volt olyan időszakom, amikor feltett szándékom volt, hogy a feng shui alapján rendezem be a szobámat.
Apró, pici fellángolások voltak ezek, amikbe sose ástam bele különösen magam, legtöbbször ahogy jöttek úgy mentek is, de megmutatták, hogy rejlik bennem valamiféle igény ezekre a dolgokra.

  A pánikbetegség volt ami aztán rávitt, hogy komolyabban forduljak a spirituális élet felé,
Egy Louis L. Hay filmmel kezdődött minden, amit a Youtube-on találtam. Sajnos már nincs fent, pedig megnéztem volna még párszor. Ennek a filmnek a hatására kezdtem nyomozni Louis többi munkája után és vásároltam meg jó pár könyvét.
Ezek az írások sokat segítettek nekem. A pánik porig rombolt engem és mindet amit hittem a világról és saját magamról. Nyomorultul, egyedül és szánalmasan éreztem magam. Üresnek és céltalannak. Olyan volt, mintha bementem volna egy alagútba aminek aztán mind két végét eltorlaszolták. Tudtam, hogy innen nem juthatok ki. Elvesztem, végem van.
De a film megnyitott egy kis rést az alagút egyik végén, a könyvek pedig csak tovább tágították, míg egész nagy fénysugár nem kezdett áradni befelé.

  Azóta sokat fejlődtem. Teljesen a semmiből építettem újjá magam. Teljesen újjá. Jobbá, elfogadóbbá, magabiztosabbá. De még csak az út felénél tartok. Sok minden van még előttem. Van még miben fejlődni, ám tudom, hogy jó úton járok.


  Szeretném, ha ti is megismernétek azt a 3 könyvet, a legtöbbet segített nekem. Remélem legalább annyit fogtok tanulni belőle, mint amennyit én.