Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Avon Planet Spa Treasures of the Desert regeneráló masszázsolaj

   Jó pár hete került hozzám a Planet Spa új, regeneráló masszázsolaja, de csak most sikerült megírnom róla a tesztet, ugyanis a nevével ellentétben ez a termék  több, mint egy egyszerű masszázsolaj. Bőrápolásra és hajápolásra ugyanúgy használható, mint egy kellemes masszázsra egy fárasztó nap után.  Én egyedül csak arcra nem próbáltam ki, mert oda nem szeretek ilyen olajos termékeket használni.





   A 150ml- es üveg egy narancssárgás, könnyedebb állagú olajat rejt, aminek valami eszméletlen jó illata van. Sokaktól hallottam, hogy nekik túl nehéz, túl fűszeres, de én kifejezetten oda vagyok ezekért a tömény, keleti bazárokat idéző illatokért. Ha behunyom a szemem egyből Agrabah és az Aladdin című Disney mese jut róla eszembe.




  Először egyszerű masszázsolajként használtam. Ilyenkor 1 percre meleg vízbe kell tenni a tégelyt, hogy kellemesen átmelegedjen az olaj és könnyebben eldolgozható legyen. Aztán már jöhet is a frissítő masszázs. Érdemes gyertyát is gyújtani a kis "szeánszunkhoz" és némi halk relaxációs zenét is kapcsolni, így egy egészen különleges és pihentető otthoni spa élményben lehet részünk a párunkkal.


  Következő este bőrre próbáltam ki. Számomra nem ismeretlen az olajjal való bőrápolás, hiszen ez hosszú évek óta része a bőrápolási rutinomnak. Egy héten 2x, a kádból kiszállás után, törölközés nélkül, a vizes bőrömbe masszírozom bele az épp aktuálisan használt olajat. Ennek a módszernek köszönhetően az olaj még több nedvességet tud a bőrünkbe zárni.
Azt hiszem, hogy ezen a felhasználási területen szerettem a legjobban a terméket. A bőrömnek kellemes, puha tapintása lett tőle és az isteni illat még órákig körbelengett. Egy igazi istennőnek éreztem magam tőle. Alapvetően nagyon szeretek este kicsit erőteljesebb illatú testápolókat használni, mert tényleg sokkal szexisebbnek és magabiztosabbnak érzem magam tőle. Jó dolog ilyen gondolatokkal és érzésekkel zárni a napot.





  A hajat hagytam utoljára, mert ettől a területtől féltem a legjobban. Gyorsan zsírosodó hajkoronám van, ami aztán nem tűr meg semmilyen csak picit is olajos dolgot magán, mert azonnal összeáll tőle és egy hete nem mosott haj hatását kelti. Szóval, hogy őszinte legyek kb. ezt vártam most is.
Az olajból egy borsónyi mennyiséget kell a nedves tincsekbe masszírozni, majd jó alaposan leöblíteni. A biztonság kedvéért én kis is mostam utána samponnal a hajam, hogy elkerüljem a zsíros hatást, így viszont az illat nem maradt meg benne, pedig nagyon vágytam volna rá.

  Szárítás után megdöbbentő változásokat tapasztaltam a hajamon. Szinte szikrázóan fényes lett és eszméletlen puha tapintású. Még a szárazabb hajvégeim is sokat javultak tőle, a rettegett zsíros hatást pedig egyáltalán nem tapasztaltam.


  Összességében tehát egy nagyon szuper terméknek tartom a Planet Spa Treasures of the Desert olajat. Nem tudnék róla semmi rosszat mondani. Nekem 10/10-es!






Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,