Ugrás a fő tartalomra

Adventi koszorú inspirációk

   Egyre jobban közeledünk advent első vasárnapja felé, így gondolom már szinte mindenki gondolkodott a koszorú időbeni beszerzésén is. Évről - évre egyre több üzlet van amelyik előre elkészített gyönyörűséges adventi koszorúkat árul, viszont ezek nagy része horror árakon mozog. Ezért, ahogy látom nagyon sokan vágnak bele egy saját elkészítésébe, ami nagyon szuper, mert a bolti ár töredékéből kijön, ráadásul az alkotási folyamat egyből karácsonyi hangulatba hoz mindenkit.

  Az elmúlt pár évben sokat változtak a trendek koszorú terén is. Szinte teljesen eltűntek a zöld, fenyőalapok és minden nagyon csillogó és túldíszített lett.

  Általában az egyszerű és nagyon olcsó szalmaalap a nyerő. Ezt hagyhatjuk natúron, de bevonhatjuk teljesen szalaggal vagy egy mutatós kötött "ruhába" is bújtathatjuk.

http://www.minimalisti.com/decoration/christmas-decoration/08/diy-advent-wreath-ideas-christmas-decor.html

  Egyre jobban elterjednek a nagyon minimalista vesszőalapok és a természetközeli, termésből készültek is.
Mindkettőnek megvan a maga sajátos hangulata. Tűzhetünk hozzájuk egy kis zöldet vagy lefújhatjuk akár fehérre vagy aranyra.
Dekorálhatjuk őket apró figurákkal, szalagokkal, de akár gömbökkel is.


http://4betterhome.com/original-advent-wreath-ideas/ https://hu.pinterest.com/

 https://hu.pinterest.com/

 http://www.familyholiday.net/35-creative-christmas-decoration-diy-advent-wreath-ideas/


 https://www.facebook.com/Laura-Vir%C3%A1g-120025798038542/?fref=ts


http://www.minimalisti.com/decoration/christmas-decoration/09/advent-lighting-ideas-diy-advent-wreath.html


   Új belépőként pedig itt a pom pom koszorú, ami ajtódíszként és adventi koszorúként is funkcionálhat.

 http://www.woollymammothknitsco.com/listing/469232270/pom-pom-wreath


http://www.crafthubs.com/handmade-holidays-a-diy-wreath/42133
 

   Persze a lustákról se feledkezzünk meg. Nekik elég fogni 4 gyertyát és beletenni egy termésekkel és apró díszekkel megpakolt tálba.
Egyszerű, nagyszerű és legalább olyan szép, mint az előzőek.


http://www.minimalisti.com/decoration/christmas-decoration/08/diy-advent-wreath-ideas-christmas-decor.html


   Ti fogtok idén adventi koszorút csinálni? Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e