2016. november 30., szerda

Rossetti Bizsu interaktív workshop

   November 23.-án a Fröccsterasz Télikertben sor került az első, Rossetti Bizsu által szervezett sajtóeseményre. Újságírókat, partnereket és bloggereket vártunk a helyszínre, akiknek egy interaktív workshop keretében mutattuk be a Rossetti, ékszerekkel teli csodás világát.

  Már hetekkel a kitűzött dátum előtt megkezdődött az izgatott tervezés és szervezés. Kik legyenek a meghívottak, mi legyen a koncepció, ki mit vegyen fel, milyenek legyenek a sminkek... és sorolhatnám még azokat a kérdéseket, amik egy ilyen fontos esemény kapcsán felmerülnek.
Végül mindent sikerült ügyesen összehozni, hála a szuper kis csapatunknak.


   Az esemény napján 9-kor érkeztünk a Fröccsterasz Télikertbe és azonnal neki is láttunk az előkészületeknek. Itt már mindenkin érződött némi feszültséggel vegyes izgalom, hiszen ez volt az első ilyen rendezvényünk és szerettünk volna maradandó élményt adni a vendégeknek.

   A koncepció az volt, hogy Krisztán és rajtam, mint a márka arcain mutatja be hihetetlenül kreatív stylistunk Juszti, hogy hogyan dobható fel a legegyszerűbb ruha is egy kis ékszerrel.
Két munkahelyi, farmer- fehér ing és farmer- sima fekete felsős, minimális sminkes szettből indultunk ki és egészen az esti buliszerkóig jutottunk. Mindezt az átváltozást végig kísérték a Rossetti Bizsu ékszerei és kendői, valamint Jankó Zsanett és Lantos Háni Henrietta kezei nyomán készült gyönyörű sminkek.

   
    A hangulat szuper volt, érződött benne az a Rossettis közvetlenség és barátságosság, amit én már az első perctől tapasztaltam.


   Forgattunk egy videót is az eseményről, hogy ti is részesei lehessetek kicsit ennek a varázslatos szerda délelőttnek. Remélem tetszeni fog!