Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Yves Rocher Serum Vegetal

   Tudom, hogy már nem új termék, de valahogy elkallódott a tesztelésre váró termékek között az Yves Rocher Serum Vegetal kréme.
Amit tudni kell róla az az, hogy a Serum Vegetal igazából egy termékcsalád neve, ami több krémet és tonikot foglal magában, melyek közös célja, hogy hatékonyan csökkentsék a ráncokat, helyreállítsák a bőr feszességét és természetes ragyogását. Legalábbis a leírásban azt ígérik....
Én a Serum Vegetal Tündöklő bőr, éjszakai arcápolót teszteltem, így erről mondom most el a tapasztalataimat.     Elsőre, mint minden terméknek ennek is az illatát teszteltem, ami nagyon kellemes, parfümös hatású. De miután kinyomtam a kezemre belőle egy kicsit megrettentem, mert zsírosnak és nehéznek találtam, de azért felkentem lesz ami lesz alapon. Furcsa mód amint bedörzsöltem a bőrömbe szinte teljesen megszűnt a zsíros érzés. A krém azonnal beszívódott és már pár perc után úgy éreztem, hogy nagyon sokat  simított az arcom minden részén. Ezt a tükörben is látni lehetett, bár egyenlőre csak kis mértékben.
  Az viszont tényleg megnyugtató volt, hogy az első benyomás ellenére mégsem nehezítette el a bőröm. Eddig tényleg nagyon elégedett voltam vele.

    Az igazi meglepetés viszont a reggeli tükörbenézés után jött. A krémtől olyan lett az arcom mintha 5 évet fiatalodtam volna, vagy legalábbis 15 órát aludtam volna egyhuzamban. Sima, feszes, egységes és kipihent. Azt hiszem ekkor szerettem bele végleg a Serum Vegetalba.   Szóval az év első letesztelt termékét én 10/10-re értékelem. Szeretem, ha ilyen jól kezdődik az év. Bátran ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki kicsit szeretné felüdíteni a bőrét vagy egy igazán hatásos termékkel megkezdeni a ráncok kialakulásának megelőzését.
Árban sem vészes a Serum Vegetal éjszakai kréme. Normál áron 4900 ft, ami a hasonló kategóriás termékek között nagyon is kedvező ár. Ám most, ha jól tudom a webshopból fél áron tudjátok megrendelni az alábbi linken:

http://www.yves-rocher.hu/kereses?q=serum+vegetal


  Ti ismeritek már ezt a krémet? Mi a véleményetek róla?


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e