2016. január 6., szerda

TESZT: Yves Rocher Serum Vegetal

   Tudom, hogy már nem új termék, de valahogy elkallódott a tesztelésre váró termékek között az Yves Rocher Serum Vegetal kréme.
Amit tudni kell róla az az, hogy a Serum Vegetal igazából egy termékcsalád neve, ami több krémet és tonikot foglal magában, melyek közös célja, hogy hatékonyan csökkentsék a ráncokat, helyreállítsák a bőr feszességét és természetes ragyogását. Legalábbis a leírásban azt ígérik....
Én a Serum Vegetal Tündöklő bőr, éjszakai arcápolót teszteltem, így erről mondom most el a tapasztalataimat.     Elsőre, mint minden terméknek ennek is az illatát teszteltem, ami nagyon kellemes, parfümös hatású. De miután kinyomtam a kezemre belőle egy kicsit megrettentem, mert zsírosnak és nehéznek találtam, de azért felkentem lesz ami lesz alapon. Furcsa mód amint bedörzsöltem a bőrömbe szinte teljesen megszűnt a zsíros érzés. A krém azonnal beszívódott és már pár perc után úgy éreztem, hogy nagyon sokat  simított az arcom minden részén. Ezt a tükörben is látni lehetett, bár egyenlőre csak kis mértékben.
  Az viszont tényleg megnyugtató volt, hogy az első benyomás ellenére mégsem nehezítette el a bőröm. Eddig tényleg nagyon elégedett voltam vele.

    Az igazi meglepetés viszont a reggeli tükörbenézés után jött. A krémtől olyan lett az arcom mintha 5 évet fiatalodtam volna, vagy legalábbis 15 órát aludtam volna egyhuzamban. Sima, feszes, egységes és kipihent. Azt hiszem ekkor szerettem bele végleg a Serum Vegetalba.   Szóval az év első letesztelt termékét én 10/10-re értékelem. Szeretem, ha ilyen jól kezdődik az év. Bátran ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki kicsit szeretné felüdíteni a bőrét vagy egy igazán hatásos termékkel megkezdeni a ráncok kialakulásának megelőzését.
Árban sem vészes a Serum Vegetal éjszakai kréme. Normál áron 4900 ft, ami a hasonló kategóriás termékek között nagyon is kedvező ár. Ám most, ha jól tudom a webshopból fél áron tudjátok megrendelni az alábbi linken:

http://www.yves-rocher.hu/kereses?q=serum+vegetal


  Ti ismeritek már ezt a krémet? Mi a véleményetek róla?