Ugrás a fő tartalomra

Szépségtrükkök buli utánra

   "Jövőre kevesebb alkoholt iszom, többet alszom és kevesebbet bulizok."- hangzik el sokak szájából a fogadalom. Aztán mindjárt meg is szegjük a reggelig tartó szilveszteri bulival és a rengeteg "ez az utolsó" koktéllal.
Másnap reggel meg szörnyülködve nézünk a tükörbe. De ha ismerünk pár egyszerű szépségtrükköt, akkor 5 perc alatt szalonképessé tehetjük magunkat január elsején.

 Szemturbó:

Ébredés után kezdjünk is azonnal egy frissítő szemcseppel, hogy megszüntessük a fáradtságról árulkodó pirosságot.
Erre a napra felejtsük el a fekete szemceruzát. Inkább fehérrel kontúrozzuk alul a szem vízvonalát.
Arckorrekció:

Egy hosszúra nyúlt buli után természetes, hogy reggel az arcbőrünk megviseltnek és fáradtnak tűnik. Ekkor kell előkapni a Nuxe Nuxellence Detox krémét, ami a legnyúzottabb bőrt is üdévé tudja varázsolni pár perc alatt. Aztán jöhet némi korrektor a kritikus részekre és végül egy kis CC krém. Ezzel a kombinációval az egész arcunk egységes és friss benyomást fog kelteni.


Figyelemelterelés:

Végül jöjjön a legfőbb trükk, a figyelemelterelés. Kapd elő a kedvenc vörös rúzsod és fesd ki vele az ajkaidat, a szempilládat pedig spirálozd gigantikus méretűre. Így mindenki erre a két területre fog koncentrálni.


Ennyi a buli utáni üde arc titka.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e