2016. január 11., hétfő

2016-os trendelőrejelzés

    Elérkezett a 2016-os év és vele együtt a nagy januári leárazások is. Ilyenkor én is, mint minden nő hajlamos vagyok elragadtatni magam és az akciók alkalmával olyasmit is megvenni, amire igazából nincs is szükségem. Ezért jó, ha egy előre elkészített kis listával vágunk neki a vásárlásnak, így elkerülhetjük, hogy fölösleges kacatok kerüljenek a kosarunkba. De ahhoz, hogy pontosan össze tudjuk állítani a listánkat tudnunk kell, hogy mik is 2016 legtrendibb darabjai.
Lássuk hát!


Bidrek- bodrok, harangujjak
   Néhol romantikus, néhol inkább retró Abbás, de mindenképpen nagyon sikkes. Ez a harangujj. Viseljetek ilyen felsőket bátran, mert szupernőies, elegáns és igazán figyelemfelkeltő. Persze nem mindegy, hogy mivel kombináljuk. Ha el akarjátok kerülni a slamposságot válasszatok hozzá szűk nadrágot, egyenesvonalú minit vagy ceruzaszoknyát.


Poncsó

    Na ez egy örök darab, akárcsak a farmer vagy egy jól szabott blézer. Mindegy milyen az éppen aktuális trend, egy farmerrel, hosszú csizmával és poncsóval kombinált szettel tökéletes hatást érhetsz el. A poncsó szinte mindenhez illik, szoknyához, nadrághoz, lapos- vagy magassarkú cipőhöz. Éppen ezért szerintem erre érdemes egy kicsit többet költeni, hiszen nem egy szezonra vesszük, hanem akár évekre. Nekem van egy Zara poncsóm, amit nagyon nagyon imádok. Kb. 2-3 éve vettem és azóta is hű társam a hideg teleken. Bárhová is megyek csak felkapom, teszek egy övet a derekára és már kész is a kifogástalan téli szett.
A kocka el van vetve

   A kockás még mindig nyerő. Bevallom Nektek, hogy én korábban irtóztam ettől a "favágó" trendtől, de azóta láttam vele pár elképesztően szexi és nőies szettet,aminek köszönhetően hamar megszerettem és mostmár én is vágyom egy csini kockás ingre. 
Bőrrel és magassarkúval kombinálva tudjátok kihozni ebből a mintából a legtöbbet. 

képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug/