2015. november 6., péntek

Új trend: A hajtetkó

   Mindenki egész nyáron aranytetkó lázban égett. Nem tudtunk úgy kimenni a strandra vagy fellépni a facebookra hogy ne botlottunk volna legalább 5-10 csilli-villi mintába.
Ezek után butaság lett volna azt hinni, hogy ez a trend hagyja magát letűnni a nyárral együtt. Mivel az egyre jobban növekvő hideg miatt már szinte egy porcikánk sem látszik ki a ruhából, így a flash tattoo átkerült a karokról és a hátakról a hajakra és valószínűleg így is a tél egyik legnagyobb trendjévé növi ki magát.
Először talán Kyle Jenner-t láthattuk ilyen hajékességgel az egyik facebook képén, de azóta állítólag vírusszerűen terjed a nők körében. Hazánkba még nem igazán gyűrűzött be a mánia, de szerintem csak idő kérdése és Budapest utcáin is hajtetkós nőket látunk majd sétálni.

kép forrása: https://www.facebook.com/Kyle-Jenner-808718569212849/timeline   Mivel ez is egyfajta flash tattoo ezért ugyanúgy kell felvinni mint a nyáron használtakat, csak sajnos ezek nem maradnak fent olyan sokáig. Az első hajborzolás vagy fésülködés után már búcsút is inthetünk neki. Cserébe viszont jópofa és fel tudja dobni napunkat, na meg az aktuális szettünket is.  Nektek hogy tetszik a hajtetkó? Kipróbálnátok?