Ugrás a fő tartalomra

Új trend: A hajtetkó

   Mindenki egész nyáron aranytetkó lázban égett. Nem tudtunk úgy kimenni a strandra vagy fellépni a facebookra hogy ne botlottunk volna legalább 5-10 csilli-villi mintába.
Ezek után butaság lett volna azt hinni, hogy ez a trend hagyja magát letűnni a nyárral együtt. Mivel az egyre jobban növekvő hideg miatt már szinte egy porcikánk sem látszik ki a ruhából, így a flash tattoo átkerült a karokról és a hátakról a hajakra és valószínűleg így is a tél egyik legnagyobb trendjévé növi ki magát.
Először talán Kyle Jenner-t láthattuk ilyen hajékességgel az egyik facebook képén, de azóta állítólag vírusszerűen terjed a nők körében. Hazánkba még nem igazán gyűrűzött be a mánia, de szerintem csak idő kérdése és Budapest utcáin is hajtetkós nőket látunk majd sétálni.

kép forrása: https://www.facebook.com/Kyle-Jenner-808718569212849/timeline   Mivel ez is egyfajta flash tattoo ezért ugyanúgy kell felvinni mint a nyáron használtakat, csak sajnos ezek nem maradnak fent olyan sokáig. Az első hajborzolás vagy fésülködés után már búcsút is inthetünk neki. Cserébe viszont jópofa és fel tudja dobni napunkat, na meg az aktuális szettünket is.  Nektek hogy tetszik a hajtetkó? Kipróbálnátok?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e