Ugrás a fő tartalomra

2015 őszi- téli körömtrendek

   Amint beköszöntenek a hűvös napok és előkerülnek a pulcsik és a télikabátok a kedvünk is beszürkül, vele együtt pedig a körmeink is. Ilyenkor mindenkinél előnyt élveznek a sötétebb barnás, bordós és szürke árnyalatok. Az idei őszi- téli körömtrendek azonban megpróbálnak minket felrázni a kezdődő melankóliából élénk, vidám színekkel és formabontó mintákkal.

  Ezeket az új trendeket próbáltam Nektek összegyűjteni a teljesség igénye nélkül.

Formák:

  Formák terén most inkább a rövid és lekerekített  lesz a nyerő, kedvezve ezzel azoknak, akik nem szeretik hosszú, cicakarmokkal élni a mindennapjaikat.


Minták:


   Negatív tér körmök

   Minták terén a teljesen szokatlan, úgynevezett negatív tér hódít. A lényege, hogy nem kell kifesteni az egész körmöt, meg kell hagyni a természetes körömszínt és arra felfesteni a különböző színű formákat.  Elmosott fröccs minták

   Szerintem ez lesz mindenki kedvenc mintája idén, mert nagyon könnyű elkészíteni és gyönyörű lesz a végeredmény akkor is, ha nincs túl sok kézügyességünk.
Egy alapszín felkenése után már csak véletlenszerű fröccsenéseket kell kreálni a körmökre és kész is a remekmű! Ugye milyen egyszerű?   Modern francia manikűr:

A jó öreg klasszikus modern változata mind színekben, mind vonalvezetésben eltér jóval szolidabb elődjétől. A színek merészebbek lesznek a hagyományos mosolyvonal pedig hullámosra változik.


   Ombre kicsit másképp:

Az ombre ebben a szezonban sem tűnik el, csak átalakul. A színek összemosódásánál lévő határvonalak élesebbek lesznek. Most nem cél az árnyalatok tökéletes összedolgozása.
E mellett megjelenik az ombre egyszerűbb változata is, aminél egy körmön csak egy szín található és ez a szín a nagyujjtól a kisujjig folyamatosan halványul vagy erősödik.
   Pöttyös körmök:

 A pöttyök talán még sosem voltak annyira népszerűek a körmökön, mint amennyire most lesznek. A trend szerint a világos körmökre pici sötét pöttyöket festünk, akár többféle színnel.
Színek:

   Ahogy azt már említettem az idei őszi-téli szezon színekben is erős lesz. A nagy klasszikusok mint a vörös, fehér, nude, szürke és bordó maradnak, de mellettük pl. helyet kap a kék és annak összes árnyalata is. Ezekből a legjobb hogyha enyhén csillámosat választunk.

    Aki még több csillogásra vágyik az válassza a metál színeket. Metálkék, bronz, arany  és ragyogás minden szinten!

   A sötét színek kedvelői pedig nyugodtan használhatják a szinte már feketébe hajlóan sötét zöldet, bordót vagy barnát. 


képek forrása: https://www.facebook.com/Nails-Art-Mania-174286942591044/?fref=ts

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e