2015. november 20., péntek

TESZT: Zendium fogkrém újabb tapasztalatok

   Az előző Zendiumos bejegyzésben nem tudtam Nektek alátámasztani azt az állítást, miszerint ez a fogkrém fokozza a száj természetes védekezőképességét. De megígértem, hogy vizsgálódom tovább és ha új dolgot fedezek fel, akkor azt azonnal megírom. Így most eleget téve ígéretemnek elmesélném az újabb tapasztalatom.

    Miután megírtam az első cikket úgy döntöttem, hogy egy időre félreteszem a Zendium fogkrémet és visszatérek az előzőleg használt termékhez, mert annak jobb a fehérítő képessége. A tervem az volt, hogy kb 2 hétig használom a másikat és amikor már elég fehérek a fogaim visszatérek a Zendiumra. Ez a terv viszont nagyjából a negyedik napon meg is dőlt. Ekkor vettem észre ugyanis, hogy olyan, mintha a fogaim gyengébbek és érzékenyebbek lennének. Persze, mivel ezelőtt sem volt jellemző rájuk az érzékenység nem egy durva nyilalló fájdalmat kell elképzelni, inkább csak egy olyan fura érzést, hogy nem olyan erősek mint korábban. Nehéz ezt az érzést elmagyarázni, de nagyjából tényleg így tudnám leírni.
    Én ebből arra engedtem következtetni, hogy a Zendium valóban hatásos, mert megerősítette a fogaimat, majd a sima fogkrém az elért eredményt elkezdte lerombolni.  Ezután nem volt kérdés, hogy azonnal visszatérek a Zendium használatára és azt hiszem, hogy soha nem is fogom leváltani.   Próbáljátok ki Ti is ezt a tesztet, ha nem hiszitek el. Egy hónap folyamatos használat után térjetek vissza a régi fogkrémetekhez és érezzétek a különbséget!