Ugrás a fő tartalomra

TESZT: Zendium fogkrém újabb tapasztalatok

   Az előző Zendiumos bejegyzésben nem tudtam Nektek alátámasztani azt az állítást, miszerint ez a fogkrém fokozza a száj természetes védekezőképességét. De megígértem, hogy vizsgálódom tovább és ha új dolgot fedezek fel, akkor azt azonnal megírom. Így most eleget téve ígéretemnek elmesélném az újabb tapasztalatom.

    Miután megírtam az első cikket úgy döntöttem, hogy egy időre félreteszem a Zendium fogkrémet és visszatérek az előzőleg használt termékhez, mert annak jobb a fehérítő képessége. A tervem az volt, hogy kb 2 hétig használom a másikat és amikor már elég fehérek a fogaim visszatérek a Zendiumra. Ez a terv viszont nagyjából a negyedik napon meg is dőlt. Ekkor vettem észre ugyanis, hogy olyan, mintha a fogaim gyengébbek és érzékenyebbek lennének. Persze, mivel ezelőtt sem volt jellemző rájuk az érzékenység nem egy durva nyilalló fájdalmat kell elképzelni, inkább csak egy olyan fura érzést, hogy nem olyan erősek mint korábban. Nehéz ezt az érzést elmagyarázni, de nagyjából tényleg így tudnám leírni.
    Én ebből arra engedtem következtetni, hogy a Zendium valóban hatásos, mert megerősítette a fogaimat, majd a sima fogkrém az elért eredményt elkezdte lerombolni.  Ezután nem volt kérdés, hogy azonnal visszatérek a Zendium használatára és azt hiszem, hogy soha nem is fogom leváltani.   Próbáljátok ki Ti is ezt a tesztet, ha nem hiszitek el. Egy hónap folyamatos használat után térjetek vissza a régi fogkrémetekhez és érezzétek a különbséget!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e