Ugrás a fő tartalomra

Vakító mosoly 5 nap alatt

    A szőrtelenítés, a sminkelés és a karcsúsítás mellett a a hófehér fogsor elérésére fordítjuk mi nők a legtöbb időt. Ez nem is csoda, hiszen a ragyogó mosoly az ápolt megjelenés nélkülözhetetlen eleme.


   Vannak akik pénz nem sajnálva méregdrága fehérítési kezelésekre járnak, ami ugyan jó, de a legtöbb ember pénztárcája nem bírja.
 Ennek szöges ellentéte a nagyanyáinktól ránk maradt házi módszerek alkalmazása, mint például a fogmosás friss citromlével vagy szódabikarbónával. Ezek bár nagyon látványos eredményt hoznak pár nap alatt és fillérekbe kerülnek, de cserébe fel kell áldoznunk a fogunk egyik nagyon fontos elemét, a fogzománcot. Ezt pedig ugye senki sem akarná.

   Én hosszú idő óta két termékre esküszöm ezen a téren, amik nagyon hatékonyak és a pénztárcánkat is kímélik.


   Az első a Vadenecum White Fresh nevű kettő az egyben fogkrém és szájvize. A drogériákban 470 és 500 forint körül mozog az ára. Nekem ez az első olyan fogkrémem ami tényleg beváltja a hozzá fűzött fehérítési reményeket. Rendszeres, napi kétszeri fogmosásnál 4-5 nap alatt már látványos változás érhető el vele. A reklámfilmekben látott "fogpaszta mosolyhoz" viszont legalább egy hónap kell (van akinek több, van akinek kevesebb), a kávézási és teázási szokásoktól függően.


   A másik "csodaszer" a Lush fogtablettája, ami rengeteg ízben kapható, a hagyományos mentolostól, a rózsáson át egészen a szegfűszegesig. Nekem először mentolos volt, most pedig a "karácsonyízű" szegfűszegest használom.


  Minden  alkalommal egy tablettát kell szétrágni, majd elkezdeni a szokásos fogmosási folyamatot a megnedvesített fogkefével. A tabi egy pillanat alatt felhabzik és szokatlan kezdeti állapotától függetlenül ugyanazt az élményt adja, mintha hagyományos krémet használtunk volna.

  Az előzőhöz hasonlóan a Lush Toothy Tabs-a is 4-5 nap használat után mutatja az első jelentős változásokat, de utána a határ a csillagos ég.
 Az ára ízektől függően 1250 vagy 1350 forint. Mivel én szenvedélyes teázó vagyok (és kávézó is lennék, ha lehetne :(.... ) ezért a két terméket kombinálva használom. A Vadenecum fogkrémet este, a Lush fogtabit pedig reggel. Így garantálom magamnak a vakítóan fehér mosolyt.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e