Ugrás a fő tartalomra

Pom -pom-pom

    Kétségtelen, hogy itt a nyár. Az idő melegszik, az utcán megjelennek a rövidnadrágos és szoknyás lányok, a strandok megnyitnak és nekünk egyre jobb színünk lesz. Ezzel egyidejűleg pedig elkezdődik a kerti party-k időszaka is. Sötétedésig elnyúló baráti borozások a szabadban, harsány nevetéssel teli grillezések és csilli -villi gyerekzsúrok időszaka ez.
És ha már party, akkor kötelező a dekoráció is! De az előkészületek mellett kinek van még ideje erre is?  Hát egy igazi Premium Barbie-nak, aki egy pillanat alatt előkap egy egyszerű és gyors dekorötletet a tarsolyából, aminek az elkészítéséből még a gyerekek is kivehetik a részüket.   Mindehhez csak egy jó nagy adag krepp papírra,egy ollóra és egy kis madzagra vagy cérnára van szükség.   A papírból levágunk 4db, kb. 50 centis darabot és egymásra tesszük őket, majd harmonikaszerűen felhajtjuk.

   Ha ezzel készen vagyunk középen csinálunk rajta egy jelölő hajtást és ott megkötjük a madzaggal, amit hagyjunk meg jó hosszan, hiszen ez lesz az akasztó is.
A végeket ollóval kerekítsük le.


    Aztán már nincs más dolgunk, mint óvatosan szétválasztani a rétegeket és elrendezni őket, hogy jó dús labdácskát kapjunk.


    Minél több van belőle annál szebben mutat!


   Az Instagramon  egy rövid, gyorsított videót is találtok az elkészítésről!


   Legyetek Ti is igazi Premium Barbie-k ezzel az ötlettel és garantáltan mindenkinek leesik majd az álla, hogy jutott időtök  még a dekorálásra is!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e