2015. május 20., szerda

Pom -pom-pom

    Kétségtelen, hogy itt a nyár. Az idő melegszik, az utcán megjelennek a rövidnadrágos és szoknyás lányok, a strandok megnyitnak és nekünk egyre jobb színünk lesz. Ezzel egyidejűleg pedig elkezdődik a kerti party-k időszaka is. Sötétedésig elnyúló baráti borozások a szabadban, harsány nevetéssel teli grillezések és csilli -villi gyerekzsúrok időszaka ez.
És ha már party, akkor kötelező a dekoráció is! De az előkészületek mellett kinek van még ideje erre is?  Hát egy igazi Premium Barbie-nak, aki egy pillanat alatt előkap egy egyszerű és gyors dekorötletet a tarsolyából, aminek az elkészítéséből még a gyerekek is kivehetik a részüket.   Mindehhez csak egy jó nagy adag krepp papírra,egy ollóra és egy kis madzagra vagy cérnára van szükség.   A papírból levágunk 4db, kb. 50 centis darabot és egymásra tesszük őket, majd harmonikaszerűen felhajtjuk.

   Ha ezzel készen vagyunk középen csinálunk rajta egy jelölő hajtást és ott megkötjük a madzaggal, amit hagyjunk meg jó hosszan, hiszen ez lesz az akasztó is.
A végeket ollóval kerekítsük le.


    Aztán már nincs más dolgunk, mint óvatosan szétválasztani a rétegeket és elrendezni őket, hogy jó dús labdácskát kapjunk.


    Minél több van belőle annál szebben mutat!


   Az Instagramon  egy rövid, gyorsított videót is találtok az elkészítésről!


   Legyetek Ti is igazi Premium Barbie-k ezzel az ötlettel és garantáltan mindenkinek leesik majd az álla, hogy jutott időtök  még a dekorálásra is!