Ugrás a fő tartalomra

Pom -pom-pom

    Kétségtelen, hogy itt a nyár. Az idő melegszik, az utcán megjelennek a rövidnadrágos és szoknyás lányok, a strandok megnyitnak és nekünk egyre jobb színünk lesz. Ezzel egyidejűleg pedig elkezdődik a kerti party-k időszaka is. Sötétedésig elnyúló baráti borozások a szabadban, harsány nevetéssel teli grillezések és csilli -villi gyerekzsúrok időszaka ez.
És ha már party, akkor kötelező a dekoráció is! De az előkészületek mellett kinek van még ideje erre is?  Hát egy igazi Premium Barbie-nak, aki egy pillanat alatt előkap egy egyszerű és gyors dekorötletet a tarsolyából, aminek az elkészítéséből még a gyerekek is kivehetik a részüket.   Mindehhez csak egy jó nagy adag krepp papírra,egy ollóra és egy kis madzagra vagy cérnára van szükség.   A papírból levágunk 4db, kb. 50 centis darabot és egymásra tesszük őket, majd harmonikaszerűen felhajtjuk.

   Ha ezzel készen vagyunk középen csinálunk rajta egy jelölő hajtást és ott megkötjük a madzaggal, amit hagyjunk meg jó hosszan, hiszen ez lesz az akasztó is.
A végeket ollóval kerekítsük le.


    Aztán már nincs más dolgunk, mint óvatosan szétválasztani a rétegeket és elrendezni őket, hogy jó dús labdácskát kapjunk.


    Minél több van belőle annál szebben mutat!


   Az Instagramon  egy rövid, gyorsított videót is találtok az elkészítésről!


   Legyetek Ti is igazi Premium Barbie-k ezzel az ötlettel és garantáltan mindenkinek leesik majd az álla, hogy jutott időtök  még a dekorálásra is!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,