2015. május 30., szombat

3 nem hétköznapi sminktrükk

   Mindenkinek van kedvenc rúzsa vagy szemhéjfestéke aminek megőrül a színéért és állandóan használná, de sokszor nem illik az adott alkalomhoz.
Néhány érdekes trükkel azonban ezek a termékek ilyenkor is velünk lehetnek, igaz nem a megszokott formában.

    Nem is gondolnánk például, hogy a BB krém remek "hibajavító". Ha elrontottál valamit a sminkedben csak márts bele egy fültisztítópálcát és korrigálhatod is a hibát,    Nyári időszakban, különösen idén nagy divat a napcsókolta hatású, bronzos és arany krémes állagú  szemhéjfestékek használata a szemhéj egész területére vagy egzotikus tusvonalként. De azt már kevesen tudják, hogy ezek a színek highlighterként is funkcionálhatnak.
Csak tegyél picit belőle a halántékra  és az arccsontra valamint az állra és alaposan dolgozd bele az alapozóba! És tádááááám, már kész is a "bronzlány" smink.


    Rúzs az arcra? Igen! Kedvenc nude, matt rúzsod arcvékonyításra is használhatod! Alapozás után csak simíts egy picit a járomcsont alá és alaposan dolgozd el egy csepp alakú blenderrel, majd fixáld púderrel.    Kedvenc rózsaszínes vagy barack árnyalatú rúzsod pedig nagyszerűen használható pirosító helyett!
    Amint látjátok csak néhány kreatív ötlet kell és sminkes táskánk új életre kel!