Ugrás a fő tartalomra

Húsvét a Lush-ban

   Nem múlhat el ünnep Lush nélkül, így ahogy korábban a Valentin napit, most a húsvéti kollekciót is szeretném bemutatni Nektek.


   Ahogy azt már megszokhattuk a szortiment most is nagyon színpompás és illatos. Az egész kollekció összképe nagyon illik a tavaszhoz és az újjászületéshez. Könnyed gyümölcsös illatok és üde színek jellemzik.   Én két terméket tesztelem a mostani választékból, így azokkal kezdem a sort.
Az első a Golden Egg fürdőgolyó, ami szerintem minden "szarkahajlamú" lányt megfog vastagon csillámos külsejével. Én is ebbe szerettem bele először. Másodszor pedig az illatába, ami bár elsőre mézes -karamellásnak tűnik, vízbe kerülés után körte illatúvá változik szerintem. De lehet, hogy csak én érzem így, mindenesetre nagyon lelkesítő hatással volt rám.

   A vizet tavaszi, halványzöldre festi, amiben csakúgy kavarog a milliónyi apró csillám.
A látvány és az illat kombinációjától pedig az ember úgy érzi, mintha folyékony inspirációban fürödne. Pár percnyi relaxálás után én teljesen úgy érzetem, hogy kedvem lenne most azonnal kiugrani a kádból és megváltani a világot.
Tökéletes egy szomorkás vagy fáradt reggel napindító fürdéséhez. Biztos, hogy jobban felpörget, mint egy kávé.   A másik amit kipróbáltam az Immaculate Eggception fürdőgolyó ami megint egy totálisan csajos termék.
Két szín kapható belőle és mindkettő belsejében lapul egy kis meglepetés. A rózsaszínben egy kiscsibe, a sárgában pedig egy cuki nyuszi várja, hogy kiszabadíts.
Ez a tojás is rózsaszínre festi a vizet, ám teljesen másképpen, mint például a Valentin napi kollekció egy -két terméke. Míg azok szerelmesen erős "rózsaszín köd" jellegű színbe öltöztették a vizet, addig az Eggception egy földből kibújó, törékeny tavaszi virág lágy árnyalatát varázsolja elő.
A fürdés élménye pedig üdítő és lélekfeltöltő lesz tőle. Ideális azoknak, akik a megterhelően intenzív illatok helyett a könnyed, lágy esszenciákra voksolnak.


  Ezek mellett a Lush nyuszijának kollekciójában helyet kapott még egy csillámos - szivárványos szappan, ami a népszerű dal után a Somewhere Over the Rainbow nevet kapta.
  Egy különleges fürdőzselé, ami élőben tényleg nagyon érdekes, mert úgy néz ki, mint egy mesterien elkészített és formába öntött puding, némi csillámmal fűszerezve.  A Fluffy Egg fürdőgolyó, aminek valami fantasztikus vattacukor illata van, szóval édesszájúaknak kötelező darab.


   A Carrot szappan répa sárga külseje pedig egy vidáman ugrándozó fehér kis nyuszival teszi vidámabbá az esti csobbanás perceit.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,