2015. április 3., péntek

Húsvét a Lush-ban

   Nem múlhat el ünnep Lush nélkül, így ahogy korábban a Valentin napit, most a húsvéti kollekciót is szeretném bemutatni Nektek.


   Ahogy azt már megszokhattuk a szortiment most is nagyon színpompás és illatos. Az egész kollekció összképe nagyon illik a tavaszhoz és az újjászületéshez. Könnyed gyümölcsös illatok és üde színek jellemzik.   Én két terméket tesztelem a mostani választékból, így azokkal kezdem a sort.
Az első a Golden Egg fürdőgolyó, ami szerintem minden "szarkahajlamú" lányt megfog vastagon csillámos külsejével. Én is ebbe szerettem bele először. Másodszor pedig az illatába, ami bár elsőre mézes -karamellásnak tűnik, vízbe kerülés után körte illatúvá változik szerintem. De lehet, hogy csak én érzem így, mindenesetre nagyon lelkesítő hatással volt rám.

   A vizet tavaszi, halványzöldre festi, amiben csakúgy kavarog a milliónyi apró csillám.
A látvány és az illat kombinációjától pedig az ember úgy érzi, mintha folyékony inspirációban fürödne. Pár percnyi relaxálás után én teljesen úgy érzetem, hogy kedvem lenne most azonnal kiugrani a kádból és megváltani a világot.
Tökéletes egy szomorkás vagy fáradt reggel napindító fürdéséhez. Biztos, hogy jobban felpörget, mint egy kávé.   A másik amit kipróbáltam az Immaculate Eggception fürdőgolyó ami megint egy totálisan csajos termék.
Két szín kapható belőle és mindkettő belsejében lapul egy kis meglepetés. A rózsaszínben egy kiscsibe, a sárgában pedig egy cuki nyuszi várja, hogy kiszabadíts.
Ez a tojás is rózsaszínre festi a vizet, ám teljesen másképpen, mint például a Valentin napi kollekció egy -két terméke. Míg azok szerelmesen erős "rózsaszín köd" jellegű színbe öltöztették a vizet, addig az Eggception egy földből kibújó, törékeny tavaszi virág lágy árnyalatát varázsolja elő.
A fürdés élménye pedig üdítő és lélekfeltöltő lesz tőle. Ideális azoknak, akik a megterhelően intenzív illatok helyett a könnyed, lágy esszenciákra voksolnak.


  Ezek mellett a Lush nyuszijának kollekciójában helyet kapott még egy csillámos - szivárványos szappan, ami a népszerű dal után a Somewhere Over the Rainbow nevet kapta.
  Egy különleges fürdőzselé, ami élőben tényleg nagyon érdekes, mert úgy néz ki, mint egy mesterien elkészített és formába öntött puding, némi csillámmal fűszerezve.  A Fluffy Egg fürdőgolyó, aminek valami fantasztikus vattacukor illata van, szóval édesszájúaknak kötelező darab.


   A Carrot szappan répa sárga külseje pedig egy vidáman ugrándozó fehér kis nyuszival teszi vidámabbá az esti csobbanás perceit.