2015. április 9., csütörtök

TESZT: My Hsin- Ni Beauty Mask

     Először a Douglas egyik üzletében találkoztam a My Hsin -Ni Beauty Maskkal és szinte azonnal megfogott. Főleg a Q10 Collagen-es és a kaviár kivonatos izgatta a fantáziámat, valamint érdekelt az is, hogy milyen lehet textilmaszkot használni. Korábban én is (mint sokan mások) csak a felkenős aztán lehúzós vagy lemosós változatokat ismertem, így újdonságokra éhes nőként és bloggerként kötelességemnek érzetem, hogy leteszteljem.

    Először a Q10 Collagen-es került a kosaramba amivel szinte azonnal rohantam is haza, megteremtettem a megfelelő nyugalmas környezetet és nekiláttam a a maszk felhelyezésének, ami nem is volt olyan nehéz, mint ahogy azt elsőre gondoltam.

   Aztán elhelyezkedtem a kényelmes kis babzsákfotelemben és a 30 perces hatóidő alatt végig meditáltam. Illetve eleinte csak próbáltam, mert beleestem a legnagyobb hibába amit csak nő elkövethet. Úgy raktam fel a maszkot, hogy a párom is otthon volt, így a meditálásra szánt idő első 10 percében azt hallgattam, ahogy ő halálra neveti magát azon, hogy milyen hülyén nézek ki. Szóval csajok, Ti ne kövessétek el ezt a hibát, mert akkor oda az a fél órás kis énidő.


    A maszktól egyébként egy kis idő után kellemes hűs érzést érezhetünk, ami nekem csak még jobban segítette a tökéletes ellazulást (már amikor a ház férfi lakója abbahagyta a nevetést...).


   Az idő leteltével levettem a textilt és a maradék krémszerű hatóanyagot alaposan beledörzsöltem a bőrömbe.
Amikor az is tökéletesen beszívódott akkor érzetem csak meg igazán a My Hsin-Ni igazi hatását. A bőröm fantasztikusan puha és rugalmas lett tőle. Teljesen felüdítette az egész arcom.
Nagyon jó élmény volt használni és ajánlottam már az anyukámnak is aki szintén kipróbálta és rendszeres használóvá vált.

   Legközelebb a kaviárosat szeretném tesztelni, aztán pedig az összes létezőt, mert egy alkalom után nagyon megszerettem és igazán hatékonynak tartom.


   Próbáljátok ki Ti is, ha egy kis tavaszi felüdítéssel akarjátok meglepni a bőrötöket. Ha pedig van Glamour napi kuponotok, akkor a hétvégén kedvezményes áron juthattok hozzá az összes fajtájához a Douglas parfümériákban!