2015. február 27., péntek

Teszt: Vichy Teint Ideal alapozó

    Még hónap elején jutottam hozzá 2 tasak Teint Ideal alapozó mintához a fluid változatból, aminek nagyon, de nagyon örültem, hiszen imádom a Vichy termékeit. Ez az egyik olyan márka, amelynek kivétel nélkül minden készítményét nagyon hatásosnak tartom.

   Éppen ezért nagy lelkesedéssel vágtam bele a tesztelésébe. Felbontás után ami először feltűnik az embernek, az az alapozó állaga, ami sokkal folyékonyabb és könnyedebb. mint eddig bármelyik alapozó, amit próbáltam. Ezen tulajdonsága egyébként annak köszönhető, hogy a termék teljes mértékben víz alapú. Nem nehezíti el a bőrt és mivel nagyon könnyen eloszlatható szerintem kevesebb is kell belőle, mint bármelyik más társából.

   Felkenve egy láthatatlan fátylat képez a bőrön, gyönyörűen egységesíti és frissíti azt. Azt is megfigyeltem, hogy bár a pattanásokat nem tünteti el teljesen úgy, mint amikor mi neki esünk egynek és jó alaposan "levakoljuk". de megszünteti a pirosas színét és teljesen beolvasztja a környezetébe. Ha megfigyeled látszani még látszik, de mégsem olyan szembetűnő.


   Ráadásul a hatása nagyon hosszan tart. Ha reggel felkened, estig garantált a hibátlan arcbőr!

   Én teljesen beleszerettem ebbe az alapozó csodába és elhatároztam, hogy mindenképpen beszerzek magamnak egyet.
Ez a két kis minta amit az elmúlt másfél -2 hétben elhasználtam sokszor jó kedvre derített egy -egy motiválatlan vagy nyomott reggelen.
Mindenki ismeri azt az érzést, amikor felkel, belenéz a tükörbe és rájön, hogy rémesen néz ki. A fakó és nyúzott bőr nem túl szívderítő napindító látványnak. Ilyenkor aztán jöhet a korrektor, az alapozó, aztán egy kiló púder és még mindig úgy érezzük, hogy nem az igazi az, amit a tükörben látunk.

   De Teint Ideal megváltoztatja ezt a reggeli rémálmot. Csak felkenem és azonnal egy üde, kipihent  és ragyogó nőt varázsol belőlem. Ezek után már jobban van kedve az embernek elkészíteni egy szép szemsminket és egy csini frizurát is.


   Szóval én azt mondom, hogy ez a cucc egy kisebb  fajta csoda, ami nem csak a bőrünket, de az önbizalmunkat is javítja. Bár az ára elég borsos, nagyjából 6000-6500 forint között van, de úgy gondolom, hogy minden cseppjéért megéri fizetni.