Ugrás a fő tartalomra

Teszt: Vichy Teint Ideal alapozó

    Még hónap elején jutottam hozzá 2 tasak Teint Ideal alapozó mintához a fluid változatból, aminek nagyon, de nagyon örültem, hiszen imádom a Vichy termékeit. Ez az egyik olyan márka, amelynek kivétel nélkül minden készítményét nagyon hatásosnak tartom.

   Éppen ezért nagy lelkesedéssel vágtam bele a tesztelésébe. Felbontás után ami először feltűnik az embernek, az az alapozó állaga, ami sokkal folyékonyabb és könnyedebb. mint eddig bármelyik alapozó, amit próbáltam. Ezen tulajdonsága egyébként annak köszönhető, hogy a termék teljes mértékben víz alapú. Nem nehezíti el a bőrt és mivel nagyon könnyen eloszlatható szerintem kevesebb is kell belőle, mint bármelyik más társából.

   Felkenve egy láthatatlan fátylat képez a bőrön, gyönyörűen egységesíti és frissíti azt. Azt is megfigyeltem, hogy bár a pattanásokat nem tünteti el teljesen úgy, mint amikor mi neki esünk egynek és jó alaposan "levakoljuk". de megszünteti a pirosas színét és teljesen beolvasztja a környezetébe. Ha megfigyeled látszani még látszik, de mégsem olyan szembetűnő.


   Ráadásul a hatása nagyon hosszan tart. Ha reggel felkened, estig garantált a hibátlan arcbőr!

   Én teljesen beleszerettem ebbe az alapozó csodába és elhatároztam, hogy mindenképpen beszerzek magamnak egyet.
Ez a két kis minta amit az elmúlt másfél -2 hétben elhasználtam sokszor jó kedvre derített egy -egy motiválatlan vagy nyomott reggelen.
Mindenki ismeri azt az érzést, amikor felkel, belenéz a tükörbe és rájön, hogy rémesen néz ki. A fakó és nyúzott bőr nem túl szívderítő napindító látványnak. Ilyenkor aztán jöhet a korrektor, az alapozó, aztán egy kiló púder és még mindig úgy érezzük, hogy nem az igazi az, amit a tükörben látunk.

   De Teint Ideal megváltoztatja ezt a reggeli rémálmot. Csak felkenem és azonnal egy üde, kipihent  és ragyogó nőt varázsol belőlem. Ezek után már jobban van kedve az embernek elkészíteni egy szép szemsminket és egy csini frizurát is.


   Szóval én azt mondom, hogy ez a cucc egy kisebb  fajta csoda, ami nem csak a bőrünket, de az önbizalmunkat is javítja. Bár az ára elég borsos, nagyjából 6000-6500 forint között van, de úgy gondolom, hogy minden cseppjéért megéri fizetni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e