2015. február 11., szerda

Modern jégkirálynő

    A hosszú tél mindenkit megvisel, rányomja a bélyegét a hangulatunkra, ellustulunk tőle és befelé fordulóvá válunk. És minél tovább húzódik ez a hideg évszak annál komorabban öltözködünk. Ettől pedig csak még depressziósabbak leszünk.

    Ezért érdemes becsempészni egy kis vidámságot a mindennapi szettjeinkbe jégkékkel. Ez a szín minden nőnek jól áll, látványa harmóniát teremt a lelkünkben és üdeséget sugároz. Egy ilyen "fagyos" színt viselve garantáltan nem maradunk észrevétlenek. Éteri szépséget sugárzunk majd, ami minden tekintetet megragad.


kép forrása: https://www.facebook.com/hm?fref=ts


   Kombinálhatjuk feketével, fehérrel, púderrózsaszínnel, farmerszínnel és ezüsttel.

kép forrása: https://www.facebook.com/pages/Fashion-lady/1437729296446661?fref=ts


   Én már régóta vadászok egy ilyen színű darabra, mert egyszerűen beleszerettem a letisztultságába és az eleganciájába. De sajnos még nem találtam meg belőle a nagy Ő-t, pedig folyamatosan keresem. Viszont amint megtalálom azonnal megmutatom nektek egy outfit bejegyzés keretében.

  Már csak azért is jó beruházás egy jégkék ruha, kabát, táska vagy cipő, mert a tavaszi szezon beköszöntével is bátran hordhatjuk tovább.


kép forrása:  https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts


kép forrása: https://www.facebook.com/michaelkors?fref=ts


   Tehát mindenképpen érdemes beszerezni valami "jégkirálynőset", mert jó hatással lesz a kedvünkre, a környezetünkre és biztos, hogy a napi bókok száma is megszaporodik majd tőle!kép forrása: https://www.facebook.com/e.nisadouglas?fref=ts