2015. február 24., kedd

Ismerj meg jobban!

   Egy nagyobb kihagyás után, most ismét új videó került fel a youtube csatornámra.
Amikor elindult a csatorna nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a forgatásokba, de már az első alkalom után éreztem, hogy nem igazán az én műfajom ez a videózás. Mert, bár rengeteget gyakorlom a tükör előtt az adott témát, de ha beindul a kamera egyből zavarban leszek és az a sok jó ötlet ami korábban a fejemben volt, hirtelen köddé válik. Még visszanézni se szeretem igazán az elkészült műveimet, mert egyből azt látom, hogy mi az amit jobban is lehetett volna csinálni vagy azt hallgatom, hogy hányszor ismétlem el ugyanazt a szót egy adott videóban.


   Szóval szükségem volt egy kis szünetre, hogy át tudjam gondolni, mi is legyen a csatornával és rendet tegyek ezzel kapcsoltban a fejemben.
Próbáltam minden irányból megközelíteni a témát és végül a sok agyalás és a párom unszolásának hatására úgy döntöttem, hogy ismét belevágok a videózásba.
Folyamatosan igyekszem gyakorolni és javulni, mert úgy látom, hogy Ti szeretitek ezt az oldalamat is. Ezt mutatja a rengeteg videó megjelenítés a sok komment amit Tőletek kapok . Számomra is hihetetlen, de például a papír rózsás videómat több mint 43 ezren nézték meg a youtube-on!


   Változik picit a felvételek hangvétele is. Ahogyan az írásaimba, ide is próbálok majd becsempészni némi személyességet. Terveim szerint csak  a barkács videók készülnek majd stúdióban, a többi a lakásunk valamelyik szegletében kerül majd felvételre, hogy ezzel is megmutathassak egy aprócska szeletet az életemből.

   A lehetőségeimhez és az időbeosztásomhoz mérten pedig próbálom majd rendszeressé tenni a vidiket. Ezek feltöltésére minden héten kedden kell számítanotok.

Most egy ismerj meg jobban TAG videót hoztam nektek.   Remélem tetszik majd Nektek az új arculat és véleményeteket megosztjátok velem itt vagy a facebook oldalon!


Jó szórakozást a vidihez!