Ugrás a fő tartalomra

Újra hódít az egyrészes!

    Az egyrészes ruhák újra reneszánszukat élik, bár úgy, mint "kis fekete" mindig is jelen voltak a gardróbunkban, ám mostanában már az összes többi stílusban is találunk nagyon csini egyrészeseket.
Egy időben nekem tele volt a szekrényem ilyen darabokkal, hisz a mellett, hogy mindig nagyon csinosnak éreztem magam bennük, megkönnyítették a készülődést is, hisz nem kellett külön agyalni az alsón és a felsőn. Aztán valahogy áttevődött a figyelmem a nadrágokra és a szoknyákra, aminek következtében az egyrészesek kiszorultak a repertoáromból. Nagyjából 2 éve viszont ismét visszataláltam hozzájuk és azóta  már legalább 5-6 darabbal gazdagodott a gyűjteményem. 
A legújabb szerzemény ez a gyönyörű, és nagyon univerzális ruci, amit nem is olyan rég, egy női télikabát vadászat nyomán rendeltem a Manzara webshopjából. 
   Elsősorban a színkombinációja miatt tetszett meg, másodsorban pedig azért, mert simán el tudtam képzelni lazább stílusban egy vászoncipővel és egy lófarokkal vagy akár egy magassarkú csizmával kicsit dögösebb változatban. Most ez utóbbit mutatom meg nektek pár képben, aztán majd jövőre, ha ismét kellemes idő lesz jöhet a vászoncipős verzió is. 

  A hozzá párosított csizmát a törzsolvasók már jól ismerik, hisz kb, két éve megvan és mivel annyira imádom nagyon nagy becsben is tartom. Táskának egy kicsit vagányabb, rojtos darabot választottam.  Mivel a ruha színei és hozzá a hosszú csizma nem épp egy elbújós látványt alkot, így az ékszerekre már nem fektettem túl nagy hangsúlyt, mert az már túl sok lett volna, így csak a mindennapokban használt karórámat és a zalaszántói Béke sztúpából hozott malámat vettem fel hozzá, plusz egy nagy karika-fülbevalót, ami szerintem minden dögös szett kötelező eleme.


  Mivel reggel és este hűvös van már, így felkaphatunk hozzá valamilyen kabátot, amiért szintén érdemes körbenézni a  Manzaránál, hisz nagyon sok szép dzsekijük és női télikabátjuk is van. 


 Ti mit szóltok ehhez a rucihoz?


Ruha: Manzara

Csizma: Deichmann

Napszemüveg, táska: Pepco

Karóra: FossilHa tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

Hajfánk házilag

  Bár már tavaly hódító útjára indult a hajfánk, ám észrevételeim szerint csak most érte el a népszerűsége csúcsát.     Már szinte minden jelentősebb üzletben kapható, anyagától függően változó áron. Ám ki gondolná, hogy otthon is könnyen elkészíthető fillérekből.   Csak egy használaton kívüli tetszés szerinti színű zoknira és egy ollóra van szükségünk hozzá.     Az elkészítése pedig pofon egyszerű. Mindössze le kell vágnunk a zoknink orrát,  majd szorosan fel kell tekernünk a képen látható módon. És már kész is vagyunk! És most nézzük, hogy hogyan is kell használnunk. 2  féle mód van rá, kinek melyik az egyszerűbb. A kiindulási pont mindkettőnél ugyanaz, mégpedig a szoros lófarok.    Az elsőnél hajvégektől kezdve tekerjük fel fürtjeinket az imént elkészült fánkra,  majd  néhány csattal rögzítjük és máris kész az egyszerű és elegáns balerina konty. A második verziónál a lófarok tövéhez tesszük  a fánkot,    gondosan szétterítjü

Őszi körmök

   Az őszi szezon idén az erőteljes színektől lesz "hangos". A ruhadivathoz hasonlóan a hagyományos barnás, sárgás színek a háttérbe szorulnak és helyükre vidám árnyalatok kerülnek.    A szürke egy semleges szín, ami jól passzol szinte mindenhez. Idén választhatod akár sötét, akár világos árnyalatait. kép forrása: www.facebook.com/nailartcommunity kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    Kék, kék mindenhol. Egyértelmű kék uralom van a divatban, ruha, kiegészítő és természetesen köröm téren is. Ám míg az előbbieknél a türkiz az abszolút befutó, addig a körmöknél a Royal Blue, azaz a királykék a fő szín. kép forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts Ettől függetlenül  minden árnyalat divatosnak számít, ami visszaidézi nekünk egy kicsit a nyári ég kékjét vagy a gyönyörű tengert. képek forrása: https://www.facebook.com/FashionIsMyDrug?fref=ts    A zöld nem tartozik a kedven színeim közé úgy általánosságban,