2018. november 13., kedd

Újra hódít az egyrészes!

    Az egyrészes ruhák újra reneszánszukat élik, bár úgy, mint "kis fekete" mindig is jelen voltak a gardróbunkban, ám mostanában már az összes többi stílusban is találunk nagyon csini egyrészeseket.
Egy időben nekem tele volt a szekrényem ilyen darabokkal, hisz a mellett, hogy mindig nagyon csinosnak éreztem magam bennük, megkönnyítették a készülődést is, hisz nem kellett külön agyalni az alsón és a felsőn. Aztán valahogy áttevődött a figyelmem a nadrágokra és a szoknyákra, aminek következtében az egyrészesek kiszorultak a repertoáromból. Nagyjából 2 éve viszont ismét visszataláltam hozzájuk és azóta  már legalább 5-6 darabbal gazdagodott a gyűjteményem. 
A legújabb szerzemény ez a gyönyörű, és nagyon univerzális ruci, amit nem is olyan rég, egy női télikabát vadászat nyomán rendeltem a Manzara webshopjából. 
   Elsősorban a színkombinációja miatt tetszett meg, másodsorban pedig azért, mert simán el tudtam képzelni lazább stílusban egy vászoncipővel és egy lófarokkal vagy akár egy magassarkú csizmával kicsit dögösebb változatban. Most ez utóbbit mutatom meg nektek pár képben, aztán majd jövőre, ha ismét kellemes idő lesz jöhet a vászoncipős verzió is. 

  A hozzá párosított csizmát a törzsolvasók már jól ismerik, hisz kb, két éve megvan és mivel annyira imádom nagyon nagy becsben is tartom. Táskának egy kicsit vagányabb, rojtos darabot választottam.  Mivel a ruha színei és hozzá a hosszú csizma nem épp egy elbújós látványt alkot, így az ékszerekre már nem fektettem túl nagy hangsúlyt, mert az már túl sok lett volna, így csak a mindennapokban használt karórámat és a zalaszántói Béke sztúpából hozott malámat vettem fel hozzá, plusz egy nagy karika-fülbevalót, ami szerintem minden dögös szett kötelező eleme.


  Mivel reggel és este hűvös van már, így felkaphatunk hozzá valamilyen kabátot, amiért szintén érdemes körbenézni a  Manzaránál, hisz nagyon sok szép dzsekijük és női télikabátjuk is van. 


 Ti mit szóltok ehhez a rucihoz?


Ruha: Manzara

Csizma: Deichmann

Napszemüveg, táska: Pepco

Karóra: FossilHa tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!