2018. november 5., hétfő

Lush karácsony 2018

   A karácsonyi időszak szerintem az év legeslegjobb időszaka. Ilyenkor minden sokkal jobb: az illatok, a hangulat, a fények és mindent betölt a várakozás kellemesen bizsergető izgalma.

Én már októberben azt várom, hogy mikor rukkolnak elő a cégek az első karácsonyi kollekciókkal. Legjobban a Lush szokott izgatni, mert itt találkozom a legkülönlegesebb formákkal, illatokkal és ők használják a legtöbb csillámot a termékeikben, amiért nagyon oda vagyok.

Legnagyobb örömömre az elmúlt héten meg is történt a várva várt kollekció bemutató az Ankertben. Erről hoztam nektek most egy képes beszámolót.
Az előző évekhez hasonlóan idén is vannak régi kedvencek és szupercuki újdonságok is.


Golden WonderStar Light Star Bright


   Sokak kedvence, a Snow Fairy termékcsalád ismét a teljes palettával felvonul: tusfürdő és testkondicionáló (dobozos és pucér változatban is), szappan, testpermet és.....


... most először zselébomba is készült belőle!Valamint csillámtárat is találtok belőle és a Twilight-ból is.


Az én egyik nagy kedvencem a Golden Pear is újra kapható idén.


Magic Wand, ami minden kis- és nagylányt egyaránt elbűvöl.


Santa's Belly, persze nem a képen látható giga méretű változatban...


Luxury Lush Pud


Baked Alaska szappan

 Shoot for the Stars


ButterBear
És a legszebb Mikulásokat, cukorkapálcákat és hópelyheket még meg se mutattam! Kiváncsiak vagytok rájuk? Akkor irány a Lush weboldalára!Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!