Ugrás a fő tartalomra

Engedd szabadjára a fantáziád falevelekkel!

   Az egyik legjobb őszi program a gyerekekkel - vagy a hozzám hasonló gyermeklelkű felnőtteknek akár egyedül is - a falevél festés.
Ilyenkor mindenki szabadjára engedheti a fantáziáját és a saját elképzelései szerint festheti meg a begyűjtött leveleket.

Én tavaly mandalát festettem rájuk, idén pedig megpróbáltam állatokat belelátni a különböző formájú falevelekbe és e szerint dekorálni őket. Szerintem szuper jó móka volt! Én legalábbis nagyon élveztem.  Nézzétek meg milyen alkotások születtek és ha megtetszett az ötlet szedjetek egy nagy adag falevelet, aztán üljetek le a családdal és töltsetek el együtt egy kreatív órácskát!
Nem kell hozzá semmi más, csak egy kis idő, ecset és fekete és fehér tempera.
  Először érdemes a fehér részekkel kezdeni és utána feketével megrajzolni a többi részt, illetve meghúzni a kontúrokat.

   Két cuki szemecske, egy pisze orr és még pár apró vonal elképesztően édessé tudja varázsolni ezeket a leveleket!


   Imádom őket!Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal is, ezzel segítve, hogy a Premium Barbie blog híre még több nőhöz eljusson!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy sablon 4 ötlet

   Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb ötletek. Például egy nyuszis sablonból is fantasztikus dekorációk készülhetnek, ha kreatívak vagyunk.

Alternatív illatok, avagy az elérhető luxus

   Kár is tagadni, mindenki vágyik valamilyen szinten a luxusra. Legtöbbünk előtt sokszor megjelenik az álomkép, melyben divatos ruhákban feszítünk egy drága nyaralóhelyen, vadiúj autóval furikázunk és életünket minőségi termékekkel töltjük meg.    Nos, azt gondolom, hogy ezeket az álmokat meg kell próbálni megvalósítani apró, pici lépésekben. Nem egy luxusautóra kell elkezdenünk gyűjtögetni, hanem első körben olyan kis dolgokat kell megváltoztatnunk és megvásárolnunk az életünkbe, amelyektől máris úgy érezzük, hogy közelebb kerültünk az álmainkhoz.    Legjobb ha először a környezetünkkel kezdünk. Egy selejtezés és rendrakás máris sokat dobhat lakásunk kinézetén és a közérzetünkön is, hiszen megválni pár régóta tartogatott, fölösleges darabtól igazán üdítő élmény tud lenni a lelkünknek. Aztán vegyük nyakunkba a várost és szerezzünk be pár ízléses és olcsó dekorációs elemet a régiek helyett.   Női dolgaink rendezése szintén nagy segítségünkre lehet álmaink megvaló

TESZT: Lenor Parfume des Secrets öblítők

  Imádom a nyarat. Az egyik kedvenc évszakom volt mindig, de ez a mostanában berobbanó 36 fok már nekem sem okoz örömet. 1- 2 ilyen nap még csak-csak elviselhető, de 3-4 esetleg 5 már embert próbáló. Feszültté válok tőle, fáradttá és motiválatlanná. De az évek során megtanultam, hogy mindennek megvan a jó oldala. Még ennek a hőségnek is. Mégpedig az, hogy ilyenkor gőzerővel lehet mosni, mert még a legvastagabb cuccok is fél nap alatt megszáradnak. Így én a nyarat évek óta egy Mosó Masa évszaknak tekintem. Mindent kiszedek a szekrényekből és átmosom őket. A vastag télikabátokat, a párnákat, a ritkán mozgatott vendégtakarókat..... mindent, hogy aztán friss illattal feltöltve kerülhessenek vissza a helyükre. Ilyenkor aztán még fontosabbá válik az is, hogy milyen öblítőt használok. Nincs fix kedvencem, mindig szeretem váltogatni az illatokat attól függően, hogy épp milyen kedvem van. A  májusi újdonságokban olvashattátok, hogy a Lenor új parfümkollekcióval rukkolt elő, én most e