2018. augusztus 3., péntek

OUTFIT: Sikkes pöttyös a parton

   Egy klasszikus, dívás fürdőruha, egy könnyed szalmakalap és egy hozzá passzoló csini, pakolós strandtáska. Mi más kell még egy strandon töltött naphoz?   Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy bármikor is egyrészes fürdőruhába bújok, de idén valami megváltozott bennem és beszereztem ezt a cuki pöttyös darabot.   Persze azért nem ment ez olyan egyszerűen! Hosszas keresgélés előzte meg a végleges döntést. Első körben a klasszikus Baywatch fazont néztem ki magamnak, viszont a boltokban kapható kicsit mélyebb dekoltázsos változatokban nem igazán éreztem jól magam.
Aztán próbálkoztam az elől, oldalt vagy hátul fűzős, mintásokkal, de azokban meg - még ha látszatra nem is tűnt úgy- egy nagy húsvéti kötözött sonkának éreztem magam.
Végül jött ez a kis pöttyös és elrabolta a szívem az egyszerű kis fazonjával. Felpróbálás nélkül is tudtam, hogy tökéletes lesz és lelki szemeim előtt már láttam is, hogy milyen jól fog passzolni a pár évvel ezelőtt a Balcsin vett pöttyös szalagos szalmakalapomhoz.

Apropó szalma! Milyen jól mutatna ehhez a szetthez egy ilyen strandtáska is! És láss csodát ezt is találtam a Bonprix webáruházában. Gyorsan le is csaptam rá, nehogy valaki megelőzzön. Utólag pedig bebizonyosodott, hogy milyen jól tettem, hisz mióta megérkezett szinte nem volt olyan nap, hogy ne hordtam volna. Minden színhez és minden stílushoz passzol. Mondjuk elég sokára szellőzik ki belőle az a lovas szalmaszag. :D  De legalább tudom, hogy nem valami utángyártott, kamu anyagból készült, hanem amit szalmának árulnak az valóban azt is....


   Mit szóltok ehhez a szetthez? Szeretnétek egy képes beszámolót arról, hogy milyen stílusú szettekhez hordom a táskát?


Fürdőruha: Bonprix

Szalmakalap: Balatonlellei sétány

Strandtáska: Bonprix

Napszemüveg: Pepco